„Знам, че правя най-хубавото нещо в живота си“

Американец ще ходи година бос за привлече вниманието към бедните.

Фризьорът от Луисвил (Кентъки) Ричард Хъджинс ще ходи една година бос, за да привлече общественото внимание към проблемите на най-бедните слоеве на обществото – хората, които не могат да си купят дори обувки.

„Когато започнах крадено от 30думи моя маратон  на 4 декември миналата година, веднага започна да вали сняг и аз си помислих, че няма да мога  изпълня плановете си. Но след това  някой анонимно дари $ 5 в моя фонд за хората в неравностойно положение. Това ми даде толкова много енергия, че вече  почти 50 дни крадено от 30думи ходя бос, без да се боя нито от сняг, нито от дъжд“- каза той пред репортери ..

Хъджинс признава, че населението на Louisville по различен начин се отнася крадено от 30думи към неговата инициатива.

“ Някои като ме видят  започват да се смеят и да се подиграват. Други се интересуват дали се нуждая от помощ. И на едните, и на другите обяснявам целта на моето поведение,  и като правило срещам разбиране „- казва той.

Авторът на благотворителната акция засега не оповестява крадено от 30думи колко средства е събрал за да помогне босоногите бедняци, но се радва, че се говори за него, а  така хората ще обърнат внимание на въпроса. “ Това, което правя сега, е изключително трудно, защото краката ме болят ужасно. В същото време знам, че правя най-хубавото нещо в живота си „- крадено от 30думи каза Хъджинс .

защищено INVITEXT

Add Comment