Телата на хора, погребани през последните три десетилетия, не се разлагат

originalШвейцарските учени съобщиха шокиращи данни: телата на хората, погребани през последните три десетилетия, почти не се разлагат !

Те изглеждат така, сякаш са били поставени в ковчега преди седмица.

Учените обвиняват за това влошената екологична обстановка и лошото качество на храната от заведенията за бързо хранене .

крадено от 30думи

Първи  алармираха за проблема германски съдебно- медицински експерти.  През август в Дюселдорф на научна конференция , д-р Вернер Столц от Берлин представи сензационен доклад.

През последните три години по време на крадено от 30думи ексхумацията на телата на хора, погребани преди повече от 20 години, той   32 пъти се е сблъсквал с факта, че телата им почти не са се разложили. Покойниците изглеждали така, сякаш са погребани преди две –  три седмици.

Тази тема се появи  отново в Швейцария по време на срещата крадено от 30думи на експерти от погребалния бизнес. Директорите на големи гробища в Париж , Милано , Хамбург, Кьолн,  вкупом се оплакаха, че вече не разполагат с достатъчно място за нови погребения .

Според санитарните стандарти, приети в ЕС, за да се изкопае нов  гроб на мястото на стар, трябва да са минали крадено от 30думи 17 години. Само че сега труповете за този срок просто не се разлагат.

Не яж  Big Mac – ще се превърнеш в мумия! С изследването на нетленните тела са се заели швейцарските учени . След два месеца  детайлни  изследвания те изложиха три възможни обяснения за това защо мъртвите не бързат крадено от 30думи да се разлагат в земята.

* Според първата версия  е виновна екологията. На някои места поради прекомерно замърсяване на почвата, е изчезнал вид бактерии, които са отговорни за разграждането на трупове.

* Втората хипотеза: за всичко са виновни съвременните  подмладяващи козметични средства. Хората са започнали да използват специални кремове срещу крадено от 30думи стареене. Тяхната кожа и горните тъкани още докато са били живи са се балсамирали, и  след смъртта предотвратяват естествения процес на гниене.

* Трето предположение. Причината е в хранителни консерванти , които се срещат в изобилие в храната. Особено богати на тях са  газираните напитки, сладкишите и всички продукти в  крадено от 30думи заведенията за бързо хранене .

Мумифицирането се случва, защото консервантите , които се приемат с храната, се натрупват през целия живот , и впоследствие инхибират процеса на гниене. Тази версия изглежда най-вероятна за  учените и най- неутешителната. Промяна в начина на хранене няма как да се случи. Целият свят ще крадено от 30думи консумира консервирани храни всяка година все повече и повече, – казва д-р Столц . Но  европейците не са първите, които се увековечават по този начин.

Американците са се сблъскали с този проблем преди 30 години, но територията на страната им позволява да разширяват гробищата. Единственият изход, според учените, е  тоталната  крадено от 30думи кремация на мъртвите. Съответните закони най-вероятно ще се появят през следващата година.

Консервирани трупове
“ Меките тъкани в мъртвите  тела сега не се превръщат в хумус, а  в  трупен восък – сиво- бяла маса. За всичко са виновни консервантите“.

За използването на консерванти и тяхното въздействие върху човешкото тяло се крадено от 30думи спори дълго време, обаче за това, че тяхното действие продължава много години след смъртта,  живите хора започнаха да се замислят едва сега.

защищено INVITEXT

Post Comment