Телата на хора, погребани през последните три десетилетия, не се разлагат

originalШвейцарските учени съобщиха шокиращи данни: телата на хората, погребани през последните три десетилетия, почти не се разлагат !

Те изглеждат така, сякаш са били поставени в ковчега преди седмица.

Учените обвиняват за това влошената екологична обстановка и лошото качество на храната от заведенията за бързо крадено от 30думи хранене .

Първи  алармираха за проблема германски съдебно- медицински експерти.  През август в Дюселдорф на научна конференция , д-р Вернер Столц от Берлин представи сензационен доклад.

През последните три години по време на ексхумацията на телата на хора, погребани преди повече от 20 години, той   32 пъти се е крадено от 30думи сблъсквал с факта, че телата им почти не са се разложили. Покойниците изглеждали така, сякаш са погребани преди две –  три седмици.

Тази тема се появи  отново в Швейцария по време на срещата на експерти от погребалния бизнес. Директорите на големи гробища в Париж , Милано , Хамбург, Кьолн,  вкупом крадено от 30думи се оплакаха, че вече не разполагат с достатъчно място за нови погребения .

Според санитарните стандарти, приети в ЕС, за да се изкопае нов  гроб на мястото на стар, трябва да са минали 17 години. Само че сега труповете за този срок просто не се разлагат.

Не яж  Big Mac крадено от 30думи – ще се превърнеш в мумия! С изследването на нетленните тела са се заели швейцарските учени . След два месеца  детайлни  изследвания те изложиха три възможни обяснения за това защо мъртвите не бързат да се разлагат в земята.

* Според първата версия  е виновна екологията. На някои места поради прекомерно крадено от 30думи замърсяване на почвата, е изчезнал вид бактерии, които са отговорни за разграждането на трупове.

* Втората хипотеза: за всичко са виновни съвременните  подмладяващи козметични средства. Хората са започнали крадено от 30думи да използват специални кремове срещу стареене. Тяхната кожа и горните тъкани още докато са били живи са се балсамирали, и  след смъртта предотвратяват естествения процес на гниене.

* Трето предположение. Причината е в хранителни консерванти , които се срещат в изобилие в храната. Особено богати на тях са  газираните напитки, крадено от 30думи сладкишите и всички продукти в  заведенията за бързо хранене .

Мумифицирането се случва, защото консервантите , които се приемат с храната, се натрупват през целия живот , и впоследствие инхибират процеса на гниене. Тази версия изглежда най-вероятна за  учените и най- неутешителната. Промяна в начина на хранене няма как да крадено от 30думи се случи. Целият свят ще консумира консервирани храни всяка година все повече и повече, – казва д-р Столц . Но  европейците не са първите, които се увековечават по този начин.

Американците са се сблъскали с този проблем преди 30 години, но територията на страната им позволява да разширяват гробищата. Единственият крадено от 30думи изход, според учените, е  тоталната  кремация на мъртвите. Съответните закони най-вероятно ще се появят през следващата година.

Консервирани трупове
“ Меките тъкани в мъртвите  тела сега не се превръщат в хумус, а  в  трупен восък – сиво- бяла маса. За всичко са виновни консервантите“.

За използването на консерванти и тяхното крадено от 30думи въздействие върху човешкото тяло се спори дълго време, обаче за това, че тяхното действие продължава много години след смъртта,  живите хора започнаха да се замислят едва сега.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment