Работата с шеф- психопат препрограмира негативно имунитета ви!

Проверка на кръвта на хора, които са работили с шеф, който, меко казано, има сложен характер, е заставила учените да направят преоценка на последиците от стреса на работното място. Оказва се, че напрегната работна атмосфера може да предизвика генетични промени в имунната система, поради което тя започва да се бори крадено от 30думи с несъществуващи заболявания.

Ако вашият работен ден минава в постоянно напрежение, по-добре зарежете тази работа. Експерти от Университета на щата Охайо са открили, че необходимостта да се работи под ръководството на конфликтен шеф и често във връзка с това се изпитва стрес, резултатът е – развитие на сърдечно- съдови заболявания крадено от 30думи и срив на имунната система.

Този извод е направен след проверка на кръвта на хора, които трябвало да работят в стресова среда. Човешката кръв  учените сравнили с кръвта на лабораторни плъхове,  които били подложени на стрес –  във всички проби са намерени възпалени имунни клетки.

Според лекарите появата на тези крадено от 30думи клетки означава, че в имунната система започват да се случват генетични промени, които водят до отклонения в  имунните отговори.

Имунната система започва да се бори с несъществуващи  човешки заболявания, което влияе неблагоприятно на функционирането на основните вътрешни органи и разрушаващо върху кръвоносните съдове. Обобщавайки резултатите от тази работа, ръководителят на крадено от 30думи изследването  д-р John Sheridan обяснява, че работата с лидери, които имат комплекси, може сериозно да повлияе на здравето на всички членове на екипа.

 

© 2019         30dumi.eu            All rights reserved!

Още по темата:

10 професии, които най-често си избират психопатите

10 професии, които най-често си избират психопатите

Оказва се, че психопатите си имат любими професии, към крадено от 30думи които най-често се насочват и…

Корпоративни психопати управляват света *

В продължение на много години съм виждал чудовища,  сблъсъкът с които е предначертан от…

© 2019         30dumi.eu           All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment