Четири научно потвърдени метода за привличане на късмет

kasmetНа пръв поглед това може да звучи невъзможно: как може ей така да станем късметлии? Но се оказва, че късметът – това не е случайност и не е магия. Зад него  също стои наука. Richard Wiseman отдавна изучава историята на особено успешните хора за да крадено от 30думи разбере  това, което ги обединява.

В книгата си „The Luck Factor“, той говори за четирите принципа, които могат да бъдат използвани за привличане на късмет в живота.

1. Увеличете възможностите

Тази точка е ясна, без обяснение : ако винаги си седите вкъщи,  как мислите, колко щастливи неща  може да се крадено от 30думи случат с вас? Малко. От книгата „The Luck Factor“: Хората с късмет се създават сами, забелязват и използват всякакви шансове в живота.

Някои хора са с повече късмет, отколкото други, защото те са склонни да   създават ситуации в живота си, които повишават възможностите им и по този начин привличат  крадено от 30думи късмет. И така, кои  хора са по-успешни ?

Екстроверти: повече време, прекарано с различни хора – по- разнообразни възможности.

Уравновесени: напрегнати, тревожни хора е по-малко вероятно да забележат и да използват интересни възможности.

Отворени към новото: ако отричате новото, то   най-вероятно, интересни неща ще ви се случават рядко. Продължавайки крадено от 30думи да правите това, което винаги сте правили, вие ще получавате това, което винаги сте получавали.

 2. Слушайте интуицията

Успешните хора в много ситуации са интуитивни. От книгата“The Luck Factor“: галениците  на съдбата често вземат правилните решения с интуицията си. Почти 90 процента от щастливците в личните си отношения имат пълно крадено от 30думи доверие на интуицията и почти 80 процента признават, че интуицията играе огромна роля в развитието на кариерата им.

Около 20 процента от хората, които се смятат за по- крадено от 30думи щастливи, се доверяват на интуицията си за справяне с важни финансови въпроси, и почти същото количество слушат  своята интуиция за кариерата си.

Хората с късмет правят повече усилия за развитието на интуицията си. Те са склонни да се справят с проблемите си чрез медитация, може да се върнат към въпроса крадено от 30думи по-късно, или да намерят тихо усамотено място, за да мислят за това.

И отново: това не е нещо вродено и не може да се променя. Искате ли да привлечете късмет в живота си? Обръщайте се към интуицията си по-често.

 3. Очаквайте  късмета си

Това е толкова просто – да бъдем крадено от 30думи оптимисти. Вие ще бъдете по-склонни да опитате нещо ново, да се възползвате от възможностите и да постигнете успех, ако смятате, че всичко това наистина може да се случи.

От книгата „The  Luck Factor“:  Като цяло успешнитe хора почти винаги вярват, че предстоящите празници ще бъдaт незабравими, и че те имат крадено от 30думи всички шансове да постигнат поне една от целите си в живота.

Късметлиите са  упорити хора. От книгата „The Luck Factor“: Успешните хора се опитват да достигнат до целта, дори ако изглежда, че шансовете за успех са малки. Сражават се упорито и не се страхуват от неуспехи.

Какво трябва да се крадено от 30думи прави? Бъдете оптимисти. Развивайте у себе си постоянство. Колкото и смешно да звучи, ако  повярвате, че имате късмет –  ще го имате.

 4. Превръщайте провала в успех.

Хората с късмет също не винаги успяват, но те се отнасят към неуспехите си не като останалите. От книгата „The Luck Factor“: галениците  крадено от 30думи на съдбата намират плюсове в своите неуспехи.

Щастливите хора са убедени, че провалът ще доведе до нещо положително след това. Щастливците не се зациклят на неуспехите, а  предприемат мерки в бъдеще  това да не се случи отново.

Как ще реагирате на разочарование ? Най-лесният начин е да се откажете, да крадено от 30думи станете мрачни и да спрете да излизате от дома си, но това няма да помогне на света да ви даде още един шанс. Представете си себе си щастлив, когато не всичко е наред.

защищено INVITEXT

Add Comment