Хората са звездни създания: учени представят доказателства, че сме създадени от извънземни

212172-prometheus-alienТака поднесена, идеята е тревожна … „Някой Инженер“ може да бъде нашият Създател. Още по- тревожен е фактът, че научно-фантастичния филм “ Прометей “ може да е наистина конкретен.

Не се притеснявайте, но във вашия генетичен код има ДНК на извънземни.  Така казва науката.

Учени крадено от 30думи от Казахстан считат (Автори – Vladimir I. shCherbak of al-Farabi Kazakh National University of Kazakhstan, and Maxim A. Makukov of the Fesenkov Astrophysical Institute, проучването е публикувано на английски тук – http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.6739.pdf ) , че в човешката ДНК е кодиран сигнал на древна извънземна цивилизация, пише http://news.discovery.com/space/alien-life-exoplanets/could-an-alien-message-be-embedded-in-our-genetic-code-130401.htm.

Наричат го „биологичен крадено от 30думи SETI“, и учените твърдят, че математически код в човешката ДНК не може да се обясни с еволюцията.

С две думи, ние сме живи, дишащи „машини“ с някакво извънземно съобщение, което е по-лесно да се използва за откриване на извънземен живот, отколкото  радиосигнал.

“ След като бъде определен, кодът може да остане непроменен за дълъг период от време, и в действителност, това е най- здравата конструкция известна до сега“ – пишат учените в Icarus .

„Поради това ДНК е крадено от 30думи изключително надеждна  за съхранение за разумни съобщения“.

„След като в съответния геном бъде презаписан нов код с ключ, той остава замразен в клетката и нейното потомство, и могат да бъдат доставяни през пространството и времето. “

Учените казват, че човешката ДНК е организирана така точно, че тя разкрива „ансамбъл от крадено от 30думи аритметически и идеографни  форми на символичен език“.

Изследването е довело учените до заключението, че ние сме били изобретени „извън нашата слънчева система преди няколко милиарда години“.

Тезата  подкрепя хипотезата, че Земята е резултат от междузвездни форми на живот, разнасяни от метеори и комети.

Така че, ако ние просто сме „хранилища“ крадено от 30думи за комуникация на извънземни, какво тайна послание носи нашата ДНК?

И ако сме били създадени от извънземни, кой ги е  създал тях?

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment