Главният палач на Египет: Обожавам работата си (видео)

    egipet-palachИнститутът за изследвания на пресата на Близкия Изток (MEMRI) публикува превод на интервю с главния палач на Египет Хаджем Абд а-Наби.

    Наби се хвали, че само за  последните седем месеца той е бил щастлив да екзекутира 800 души. Наби казва: „Честно да призная: Аз обожавам моята работа. Аз просто я обичам и не мога да кажа „Не“, когато ми се обадят“.

    Увлечението на Наби е от ранното му детство. Той се забавлявал като хващал „изгубено коте или дори куче“ и убивал горкото животно.

    Наби казва, че когато бил млад и го приемали на работа, трябвало да мине през психологически тест.

    „Удушването  – е моето хоби. Когато  поисках да работя, ме  провериха дали мога да издържа на психологическото натоварване“.  Проверяващите му казали: „Честито, сега можете да си пуснете мустаци“.  Наби казва: „Истината е, че за да се оцелее в тази работа, не е необходимо да имате мустаци, а сърце като камък“.

    Наби не е готов да се откаже от занаята си и заяви, че ще екзекутира хора дори след пенсионирането си: “ Аз веднага ще се върна към задълженията си, в случай, че бъда  призован в случай на извънредна ситуация“.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *