Жените могат да пазят тайна 32 минути

jenaЖената е мистериозно създание. Говори се, че тя не може да пази тайна. И е така. Така че не и доверявайте тайни, тъй като е малко вероятно да ги запази повече от половин час. Учените са установили, че жените активно се борят с желанието си да клюкарстват. Те обикновено не могат да издържат повече от 32 минути. Всичко зависи и от това за кого е клюката : съпруг, приятелка, майка .

Компанията Simple е провела изследване, в което разкрива, че една на всеки десет жени не може да пази тайна, независимо колко много тази информация е поверителна.

Около 80 процента от жените признават, че изпитват  удоволствие от възможността да подслушват  клюките на други хора. Повече от половината от жените изпитват непреодолимо желание да споделят тайната с някого, а  около 13 % от жените задължително разпространяват клюки. Например за това с каква красивата кола се е  появила вчера директорката. Или как  е свързана тази  кола с отношенията и с главния счетоводител .

Въпреки това, има ситуации, в които те все пак могат се да спрат.

Например, ако жената смята, че разкриването на тайната ще доведе до това, че човека ще се обиди, най-вероятно няма да го направи.

Причината за словоохотливостта на жените не е проучвана. Въпреки това, този факт е известен от дълго време. За разговорливостта на жените има толкова много шеги. Така че, ако искате бързо да разпространите някаква  информация, просто я споделете с подходяща жена.

Публикувано в Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.