Жените могат да пазят тайна 32 минути

jenaЖената е мистериозно създание. Говори се, че тя не може да пази тайна. И е така. Така че не и доверявайте тайни, тъй като е малко вероятно да ги запази повече от половин час. Учените са установили, че жените активно се борят с желанието си да клюкарстват. Те обикновено не крадено от 30думи могат да издържат повече от 32 минути. Всичко зависи и от това за кого е клюката : съпруг, приятелка, майка .

Компанията Simple е провела изследване, в което разкрива, че една на всеки десет жени не може да пази тайна, независимо колко много тази информация е поверителна.

Около 80 процента крадено от 30думи от жените признават, че изпитват  удоволствие от възможността да подслушват  клюките на други хора. Повече от половината от жените изпитват непреодолимо желание да споделят тайната с някого, а  около 13 % от жените задължително разпространяват клюки. Например за това с каква красивата кола се е  появила вчера директорката. Или как  крадено от 30думи е свързана тази  кола с отношенията и с главния счетоводител .

Въпреки това, има ситуации, в които те все пак могат се да спрат.

Например, ако жената смята, крадено от 30думи че разкриването на тайната ще доведе до това, че човека ще се обиди, най-вероятно няма да го направи.

Причината за словоохотливостта на жените не е проучвана. Въпреки това, този факт е известен от дълго време. За разговорливостта на жените има толкова много шеги. Така че, ако искате бързо да разпространите крадено от 30думи някаква  информация, просто я споделете с подходяща жена.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment