Майкъл Дъглас и Катрин Зита- Джоунс се разделиха

    zita-duglasАктьорите Майкъл Дъглас и Катрин Зита- Джоунс, които са женени от 13 години , са решили да се разделят,  съобщава NY Daily News , позовавайки се на официален представител на Зита-Джоунс , потвърдил информацията за раздялата на двойката .

    Според говорителя на актрисата,  Зита-Джоунс и Дъглас все още не са разведени. Освен това съпрузите се разделят само временно. Колко време ще живеят сами , не се  уточнява. Също така  не са назовани конкретни причини за кризата в отношенията между Дъглас и Зита-Джоунс .

    Слуховете , че Дъглас скоро се разделя с жена си , имаше преди няколко дни . Съобщава се, че именно актьорът е инициатор на раздялата , а Зита-Джоунс се опитва безуспешно да спаси брака си.

    Майкъл Дъглас и Катрин Зита- Джоунс се ожениха през ноември 2000 г.,  имат две деца – син  Дилън Майкъл и дъщеря Carys Zeta . Авторите на клюкарските колонки в различни списания ги смятаха за една от най-сплотените  двойки в Холивуд , като посочваха, че бракът на актьорите  е силен, въпреки всички трудности- Дъглас боледуваше от рак , а Зита-Джоунс се лекува от биполярно разстройство.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *