Учени видяха какъв цвят има смъртта (видео)

cerveyСензационно откритие са  направили учени от  Великобритания –  те буквално са погледнали смъртта в лицето. Когато един организъм умира в него се  разпространява необичайна светлина, пише Daily Mail.

Изследването, което са провели експерти от Съвета за научни изследвания Welcome   Trust and the Biotechnology крадено от 30думи and Biological Sciences,  установили, че когато организмът умира, в неговите  клетки се разпространява синьо сияние.  Това е доказано след като учените изследвали под микроскоп умиращ червей.

„Ние идентифицирахме крадено от 30думи химическите пътища на самоунищожението, което виждаме  като синя светлина, която се разпространява по тялото на червея,“ – разказа ръководителят на изследването, проф. Дейвид Джеймс от Лондонския институт по стареене. Според него, ако не се позволи на тази светлина да се разпространява, може да се забави смъртта.

Както заявяват изследователите, механизмите крадено от 30думи на стареене при червеи са подобни на тези, които се срещат при хората. Това знание, надяват се експертите, ще помогне да се удължи човешкия живот.

„Експериментът постави под въпрос теорията, че стареенето се дължи на натрупването на молекулярни повреди – казва Джеймс – Ние трябва да се съсредоточим върху биологичните крадено от 30думи процеси, които се случват при  стареенето и смъртта, за да се разбере как те биха могли да се забавят или прекъснат.“

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment