Невероятно: Мълния порази жена, намираща се в сграда

molniaОказва се , че и мълниите вече не са това , което бяха.  Защото започват да поразяват хора, които са в затворена сграда….

В понеделник следобед, 33-годишната Лакейша Брукс стои на касата в бакалия в Луизиана, чакайки реда си да плати, когато изведнъж се случва крадено от 30думи немислимото – жената е поразена от мълния.

„Почувствах нещо като порив на вятъра, а след това и  ужасна болка“ – цитира думите на жената английският Mail Online в последния си брой.

В резултат на удара на мълнията , Брукс изскочила от обувките си. Поразена от мощния електрически разряд, тя отскача към противоположната страна на магазина. Когато погледнала назад видяла, че мълния отново ударила пода на същото място, където тя стояла  само преди миг.

“ Хората често казват, че крадено от 30думи мълнията никога не удря два пъти на едно и също място, но сега знам, че това не е така “ – заяви Брукс.

Брукс се опитала да опише странният удар. Според нея, тя е имала чувството, че сякаш е залята с врящо масло. Gavin Phillips, метеоролог в Националната метеорологична служба, крадено от 30думи казва, че не може да си спомни някой да е  ударен от мълния, докато се намира вътре в сграда.

защищено INVITEXT

Add Comment