Скутер + сегуей: уникално превозно средство, от което е невъзможно да се падне (видео)

skuterУникално превозно средство е създадено от инженерите на Ryno Motors, които кръстосали сегуей и мобилен скутер. В резултат на това те създали едноколесно превозно средства, наречено Ryno, работещо на батерии. Създателите твърдят, че падането от него е невъзможно.

Едноколесното транспортно средство се захранва с батерии крадено от 30думи и може да се движи със скорост до 40 километра в час.
Ryno е разработен от Ryno Motors, Портланд за да помогне на водачите да избегнат задръстванията и да ги избави от необходимостта да плащат за паркинг.

Ryno работи като сегуей – водачът трябва да се наведе напред за да ускори, и да се облегне назад за да забави. Но за разлика от сегуей, скутерът е снабден със самобалансираща технология. Това означава, че скутерът автоматично ще се завърти, крадено от 30думи ако водачът се наклони твърде много наляво или надясно. Устройството тежи 57 килограма и може да се справи с наклон от 30 градуса.

Ryno работи със сменяеми батерии, които се зареждат в обикновен контакт. Компанията твърди, че пълно зареждане на батерията трае около 90 минути. Ryno ще излезе на пазара крадено от 30думи през август 2013 г.

Цената му ще е около $ 3000.

защищено INVITEXT

Add Comment