Богаташите в Китай си наемат жени за да … бозаят мляко

mlyakoАгенциите за работа в Китай са започнали да  набират млади жени, които са загубили бебе и не знаят какво да правят с ненужното им сега мляко. Този път обаче не става дума да се кърмят други деца. Кърменето се предлага на напълно възрастни и – крадено от 30думи не на последно място – много богати хора, готови да платят за това по 2-3 хиляди долара на месец.

Заможните жители на Shenzhen и други градове в южната част на Китай един след друг започнаха да се вдетиняват,  след като местен вестник съобщи, че  кърмата помага за справяне със стреса крадено от 30думи и подобрява здравето като цяло. А как и колко да се пие, това е въпрос на вкус.

“ Някои от нашите клиенти заселват кърмачките у дома си, за крадено от 30думи да могат винаги да имат под ръка прясно мляко. Клиентите могат да бозаят директно от жената, а ония, на които им е неудобно, със сигурност може да  използват помпа за кърма,“ – заяви пред Southern Metropolis Daily представителят на   Xinxinyu Household Service Company Лин Юн.

Популярността на кърменето за възрастни крадено от 30думи потвърди пред вестника и един от клиентите: „Много от моите приятели пият кърма, харчейки по 10-20 хиляди юана за да наемат кърмачка  – това не е нещо необичайно.“

Според юристи, наемането на кърмачки за възрастни може да е форма на сексуална експлоатация, но полицейските служители предупреждават, че да се докаже крадено от 30думи престъпно намерение в този случай е изключително трудно.

защищено INVITEXT

Add Comment