РЗС: Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход

    Тези избори бяха връх на политическия разврат за целия преход, пише партия РЗС в свое обръщение към своите избиратели днес. Ценностите и идеите бяха подменени с брокерски мрежи за купуване на гласове чрез още по-нагли схеми от предишни избори.

    Победата на четирите партии е пирова. В рамките на една година ние очакваме размирици, трусове, фалити и политическа нестабилност.

    Над 50% от българските граждани бойкотираха политическото статукво и показаха, че искат не смяна на лицата, а смяна на модела. Вярваме, че няма по-спасителна кауза за България от Нова Конституция. Затова ние ще останем верни на тази идея докрай, но ще преосмислим стратегията си за нейното постигане.

    Заявяваме категоричната си решимост да продължим борбата срещу най-голямото зло на прехода – корупцията. РЗС ще продължи да бъде разобличител на всяко самозабравило се управление, което иска да ощетява българския народ заради лични облаги.

    Политическото ръководство на „Ред, законност и справедливост” изразява благодарност към всички, които подкрепиха партията на тези избори, и признателност към хората, които работиха искрено по време на кампанията.

    Резултатите от тези избори са само поредното предизвикателство, пред което сме изправени. РЗС е носител на идеята за рестарт на сбърканата посттоталитарна система. Затова сме длъжни да продължим битката до приемане на Нова Конституция за Трета българска република.

    Политическият съвет на РЗС е свикал заседание на Управителния съвет на партията на 2 юни 2013 г. от 11.00 часа в София.

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *