Пророчеството на Свети Малахий : Новият папа ще е последен, идва краят на времето…

MalahiaСпоред пророчеството за папите, направено от  свети Малахий, наследникът на Бенедикт XVI ще е последният папа, и след това  настъпва края на времето.

Според пророчеството за папите , направено от свети Малахий,  след абдикацията на 111-ия папа Бенедикт XVI  от престола, светът го очаква катастрофа. Свети Малахий през 12 век крадено от 30думи е оставил  ръкопис, който е открит едва 450 години по-късно. В „Предсказанието за римските папи“ той описва всички понтифици, които е трябвало да заемат трона на Ватикана, започвайки от Целестин II (1143). Той  прогнозира неочакван край.

Предсказателят отбелязва, че новият папа ще избере  тронното име Петър, въпреки че по традиция крадено от 30думи папите никога не избират името на първия епископ на Рим (Свети Петър).

„По време на последните гонения на  Светия Римски Престол ще седне Петър  Римлянин,  който ще води овцете сред множество терзания; сред които градът на седемте хълма ще бъде  разрушен, и Съдия страшен ще съди своя народ.  Край.“ – крадено от 30думи се казва в пророчеството за следващият папа.

В подобен дух интерпретира събитията и Мишел Нострадамус. Така, говорейки за 112-тия папа, той казва, че „обща кръв ще залее земята, хората ще живеят със затворени уста, и ще настъпи  непредсказуемото“.

Сега за  наследник на Бенедикт XVI се спряга черен папа. Трябва да крадено от 30думи се отбележи,   че най-вероятният кандидат за ирландските букмейкъри в момента е  чернокожият ганайски кардинал Питър Кодво Апиах  Тарксон, а според италианските букмейкъри, най-голям шанс да заеме поста има кардинал Франсис Аринзе от Нигерия.

Следващият папа ще бъде избран през март 2013 г.  Конклавът планира да се събере до Католическия Великден, крадено от 30думи който тази година се празнува на 31 март, съобщи ABC News. Изборите ще се назначат  15 – 20 дни след абдикацията на папа, който се случва за първи път в историята на папския престол. Причината за решението си Бенедикт XVI определя с  влошеното си здраве, добавяйки, че силата и възрастта крадено от 30думи не му дават повече правото да носи такава отговорност.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment