Сбогом български пчели, сбогом български мед! *

pcheli„Мистериозното изчезване на пчелите няма обяснение.” „ООН потвърди: измирането на пчелите е глобален феномен”.

Така започват напоследък много  от  статиите които са посветени на един парадокс  наблюдаван през последните години-„явлението на празния пчелен  кошер”. Както всичко си е нормално изведнъж пчелите изчезват на някъде. Просто крадено от 30думи собственика на кошера регистрира това и акъла не му стига да си обясни какво се е случило!

Човечеството представа си няма какво го грози с изчезването  на пчелите по света!Последиците не са само изчезването на меда от рафтовете на магазините !За своят кратък престой  от 45 дни събирайки мед пчелата крадено от 30думи опрашва около 2 000 000 цвята.Това че ядем български ябълки , круши…. изобщо всичко което ни дава българската земя го дължим на нашите български пчели.Но….

Понеже проблемът е световен, версиите на учените са много- от един паразит  „акар” до пестициди или инсектициди,  минавайки даже през високочестотното излъчване на мобилните апарати.Наистина всички те крадено от 30думи вредят на пчелите, но моето мнение е че проблемът е много по зловещ и пазен в тайна!

Около 1985 год плътната завеса на комунизма проби  едно пророчество на  Ванга в което тя казваше :

„ПЪРВО ЩЕ ИЗМРАТ ПЧЕЛИТЕ”

Малко след това се разбра, че то върви с още едно или:

крадено от 30думи

”….. ще дойде време когато земята , водата и въздухът ще бъдат отровени”.

Нека да разсъждаваме, къде източникът на замърсяване ще донесе най-големи поражения?

Ако земята  се замърси, ще се замърси и водата която тече през нея донякъде, но въздухът едва ли.

Ако се замърси водата, най много да се крадено от 30думи замърси и земята която е в досег с нея.

Ако се замърси въздухът, понеже е най динамичен много лесно ще се замърси и водата и земята, защото въздухът е в най голям контакт с тях!

Но кой може да замърси въздухът  дотолкова, че после да се предаде това и на крадено от 30думи земята и на водата?Все още не се знае „кой”, но знаем вече „как”!

Чували ли сте за явлението „химични следи” или „кемтрейлс” както е известно на запад?

Бях чел за него, бях гледал филми….но си мислех , че това  е някъде далеч зад океана, и ние сме пощадени от него!

крадено от 30думи

Уви, пролетта на 2012  започна нещо което може да се опише като супер военно учение.Започнаха да преминават самолети над градът в който живея Велико Търново (впоследствие разбрах навсякъде). Самолети които оставяха дълги дири понякога от километри, които стояха с часове. Разбрах, че широчината на  океана  вече няма да ни спаси  крадено от 30думи от това явление.

Знам, че това което пиша  ще го четат и скептици, знам и какво ще ми кажат: че това са реактивни самолети които оставят воден конденз, и че няма нищо страшно и т.н., но и аз имам какво да им отговоря:

-Дами и Господа, тези самолети не летят на 9 км. както би трябвало да летят.Тези следи не са вода, погледнете си колата ако е валяло дъжд-има мръсно бели петна, каквито никога не е имало в крадено от 30думи предните години. И ще ми кажете ли защо понякога дирята изчезва, а продължава да се чува ревът на двигателя?О не, аз знам каква е скоростта на звука около 320 м.с.( звукът не закъснява повече от 20-30 секунди от самолета до наблюдателя).

Въпрос на време е да ви отпаднат всички доводи, крадено от 30думи всички присмехулки към хора като мене…защото аз ще изпреваря събитията и ще ви изтъкна един факт който ще се случи, още тази 2013 година. Ако не се случи ми се смейте колкото искате, и знайте , че аз даже ще бъда щастлив , че това ни се е разминало!

Та крадено от 30думи Дами и Господа , от 2013 година ще изчезнат повече от 50% от пчелите в България!Ако някой наглец сега ми зададе въпроса:

-Ами как ще ги преброим?

Ще му отговоря:

-Идете и попитайте някой пчелар, колко кошера, колко семейства пчели е имал, колко мед е добивал 2009, 10, 11, 12…и крадено от 30думи колко ще има в 2013 г.?

Ще отговоря само на още един въпрос , който напира в гърдите ви:

-Откъде знам, че ще се случи?

От 3 места: казах за   Баба Ванга, от Учителя Петър Дънов и от това , че се е случило вече в  САЩ и Европа- там крадено от 30думи пръскат от по-рано.

Някой целенасочено и упорито изразходва  мащабни  финансови и технически средства, за да постигне определени цели които за обикновения човек все още не са ясни. Самолетите които са ангажирани с това преминават през териториите на Румъния, България и Турция с небивала последователност изхвърляйки  огромни количества от газове съдържащи крадено от 30думи наночастици на съединенията  на барий, стронций и алуминий. Първият резултат от този акт е измирането на пчелите, защото тези наночастици пречат на пчелите да се ориентират и да изпълняват функциите си в пчелното семейство. Негативният резултат  от въздействието на тези метали върху човешкият организъм, тепърва ще се разберат в следващите крадено от 30думи години!

Искам да завърша:

Пчеларите (Вие сте  хора които си изкарват прехраната по един достоен начин), знам че имате планове и имате  мечти -да увеличите  своите 50 кошера за  да станат 100.Но не го правете, защото  строите къща не на скала, и когато дойдат големите води(когато мине известно време), нищо крадено от 30думи не ще остане от къщата ви. Или по точно ще имате къщички за пчели, но няма да има пчели.Няма да има и мед. Ако сте взели кредит и си мислите, че ще си върнете кредита с добра реколта, пак ще се излъжете!Защо ли?

Защото никое правителство няма да ви каже, крадено от 30думи че давайки въздушното пространство за експерименти  изходът от които на никого не е ясен, ви обричат бизнеса с който се занимавате на фалит.Особено последното правителство което явно служи на чужди интереси и цели и през който мандат пръскащите самолети станаха повече от колкото птиците в небето!

Дано да бъркам!

* крадено от 30думи Симеон Коев

бел. ред. Мнението на нашия читател публикуваме без редакция.

защищено INVITEXT

Add Comment