Сбогом български пчели, сбогом български мед! *

pcheli„Мистериозното изчезване на пчелите няма обяснение.” „ООН потвърди: измирането на пчелите е глобален феномен”.

Така започват напоследък много  от  статиите които са посветени на един парадокс  наблюдаван през последните години-„явлението на празния пчелен  кошер”. Както всичко си е нормално изведнъж пчелите изчезват на някъде. Просто собственика на кошера регистрира това и акъла не му стига да си обясни какво се е случило!

Човечеството представа си няма какво го грози с изчезването  на пчелите по света!Последиците не са само изчезването на меда от рафтовете на магазините !За своят кратък престой  от 45 дни събирайки мед пчелата опрашва около 2 000 000 цвята.Това че ядем български ябълки , круши…. изобщо всичко което ни дава българската земя го дължим на нашите български пчели.Но….

Понеже проблемът е световен, версиите на учените са много- от един паразит  „акар” до пестициди или инсектициди,  минавайки даже през високочестотното излъчване на мобилните апарати.Наистина всички те вредят на пчелите, но моето мнение е че проблемът е много по зловещ и пазен в тайна!

Около 1985 год плътната завеса на комунизма проби  едно пророчество на  Ванга в което тя казваше :

„ПЪРВО ЩЕ ИЗМРАТ ПЧЕЛИТЕ”

Малко след това се разбра, че то върви с още едно или:

”….. ще дойде време когато земята , водата и въздухът ще бъдат отровени”.

Нека да разсъждаваме, къде източникът на замърсяване ще донесе най-големи поражения?

Ако земята  се замърси, ще се замърси и водата която тече през нея донякъде, но въздухът едва ли.

Ако се замърси водата, най много да се замърси и земята която е в досег с нея.

Ако се замърси въздухът, понеже е най динамичен много лесно ще се замърси и водата и земята, защото въздухът е в най голям контакт с тях!

Но кой може да замърси въздухът  дотолкова, че после да се предаде това и на земята и на водата?Все още не се знае „кой”, но знаем вече „как”!

Чували ли сте за явлението „химични следи” или „кемтрейлс” както е известно на запад?

Бях чел за него, бях гледал филми….но си мислех , че това  е някъде далеч зад океана, и ние сме пощадени от него!

Уви, пролетта на 2012  започна нещо което може да се опише като супер военно учение.Започнаха да преминават самолети над градът в който живея Велико Търново (впоследствие разбрах навсякъде). Самолети които оставяха дълги дири понякога от километри, които стояха с часове. Разбрах, че широчината на  океана  вече няма да ни спаси  от това явление.

Знам, че това което пиша  ще го четат и скептици, знам и какво ще ми кажат: че това са реактивни самолети които оставят воден конденз, и че няма нищо страшно и т.н., но и аз имам какво да им отговоря:

-Дами и Господа, тези самолети не летят на 9 км. както би трябвало да летят.Тези следи не са вода, погледнете си колата ако е валяло дъжд-има мръсно бели петна, каквито никога не е имало в предните години. И ще ми кажете ли защо понякога дирята изчезва, а продължава да се чува ревът на двигателя?О не, аз знам каква е скоростта на звука около 320 м.с.( звукът не закъснява повече от 20-30 секунди от самолета до наблюдателя).

Въпрос на време е да ви отпаднат всички доводи, всички присмехулки към хора като мене…защото аз ще изпреваря събитията и ще ви изтъкна един факт който ще се случи, още тази 2013 година. Ако не се случи ми се смейте колкото искате, и знайте , че аз даже ще бъда щастлив , че това ни се е разминало!

Та Дами и Господа , от 2013 година ще изчезнат повече от 50% от пчелите в България!Ако някой наглец сега ми зададе въпроса:

-Ами как ще ги преброим?

Ще му отговоря:

-Идете и попитайте някой пчелар, колко кошера, колко семейства пчели е имал, колко мед е добивал 2009, 10, 11, 12…и колко ще има в 2013 г.?

Ще отговоря само на още един въпрос , който напира в гърдите ви:

-Откъде знам, че ще се случи?

От 3 места: казах за   Баба Ванга, от Учителя Петър Дънов и от това , че се е случило вече в  САЩ и Европа- там пръскат от по-рано.

Някой целенасочено и упорито изразходва  мащабни  финансови и технически средства, за да постигне определени цели които за обикновения човек все още не са ясни. Самолетите които са ангажирани с това преминават през териториите на Румъния, България и Турция с небивала последователност изхвърляйки  огромни количества от газове съдържащи наночастици на съединенията  на барий, стронций и алуминий. Първият резултат от този акт е измирането на пчелите, защото тези наночастици пречат на пчелите да се ориентират и да изпълняват функциите си в пчелното семейство. Негативният резултат  от въздействието на тези метали върху човешкият организъм, тепърва ще се разберат в следващите години!

Искам да завърша:

Пчеларите (Вие сте  хора които си изкарват прехраната по един достоен начин), знам че имате планове и имате  мечти -да увеличите  своите 50 кошера за  да станат 100.Но не го правете, защото  строите къща не на скала, и когато дойдат големите води(когато мине известно време), нищо не ще остане от къщата ви. Или по точно ще имате къщички за пчели, но няма да има пчели.Няма да има и мед. Ако сте взели кредит и си мислите, че ще си върнете кредита с добра реколта, пак ще се излъжете!Защо ли?

Защото никое правителство няма да ви каже, че давайки въздушното пространство за експерименти  изходът от които на никого не е ясен, ви обричат бизнеса с който се занимавате на фалит.Особено последното правителство което явно служи на чужди интереси и цели и през който мандат пръскащите самолети станаха повече от колкото птиците в небето!

Дано да бъркам!

* Симеон Коев

бел. ред. Мнението на нашия читател публикуваме без редакция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *