Всички болести се предизвикват от мислите ни

misliВсички събития в живота ни се формират от мислите ни. Те могат да причинят всякакви болести, тъй като „лошите“ мисли – са същите тези емоции, страхове и чувства, но по-интензивни, и следователно много опасни …

Самата мисъл: „Не ме обичат“ може да предизвика различни заболявания, крадено от 30думи защото тази негативна емоция блокира чакра, където е източникът на жизнена енергия.

Ако човек страда от липса на любов, имунната му система отслабва – като резултат има сексуални проблеми, конфликти с хора. Страхът „Не ме обичат“  се заражда още в детството.

Например, ако бременна жена се съмнява дали  иска да крадено от 30думи има дете или не, това се отразява по-късно на вече  родилото се дете.

Ако една жена макар и само в мислите си не иска  бебето в първия месец на бременността, нероденото дете може да стане потенциален пушач.

Ако една жена иска да направи аборт във втория месец на бременността, тя крадено от 30думи може да роди алкохолик, в третия – психически нездрав човек с аномалии в развитието, в четвъртия – наркоман.

Престъпници, убийци и маниаци често се раждат от майки, които искат да направят аборт в петия месец на бременността, в шестия – раждат самоубийци.

Мисленото или словесено  прегрешение на майката  може да крадено от 30думи поправи само детето, а майката може да му помогне като го помоли за прошка за своите страхове, за факта, че тя не е успяла с  любов да представи на света на малкото създание.

Защо по време на епидемия едни хора лесно се разболяватт, а  други вирусът не засяга? Или защо, крадено от 30думи независимо от употребата на лекарства, болестта  отново се връща и понякога идва нова?

Народната мъдрост казва, че всички болести са от нервите. Но кармичната медицина смята, че хората  привличат болести заради собствените си страхове, тъй като плахият човек през целия си живот акумулира  страховете си, превръщайки  дребната обида в разрушителна  крадено от 30думи злост.

Злокачествени тумори и други такива, произтичат от „концентрирана“ злоба.

А генитален рак се появва най-вече у хора, които  чувстват презрение, омраза и гняв към противоположния пол.

При жените заболяване на матката се появява  поради страха, че е лоша майка, или от страха „Не ме обичат“.

крадено от 30думи

Апендисит се получва,  когато човек е унил  се чувства унизен. А напълнява защото има  невъзможни цели, чувствайки се безпомощен.

Болестите на стомаха произтичат от прекомерно желание за власт и недоволство от отсъствието крадено от 30думи и.

Една от причините за женската пълнота – жалост за  себе си, чувството, че не е нужна за никого, и че никой не я обича. Това може да повлияе на  метаболизма.

Камъни в бъбреците и жлъчния мехур са  омраза и злоба.

Болести на гърлото, астма или бронхит, се появяват от крадено от 30думи обида на хора или обстоятелства. Децата често имат болки в гърлото, когато родителите са в конфликт, и детето не може по никакъв начин да им повлияе.

Болестите на сърцето често се появяват поради повишено чувство за вина, самообвинение, депресия и несподелена любов, страх, че човека не е достоен за любов.

крадено от 30думи

Инфарктите и инсултите са  болестите на борците за справедливост, и  поради това повечето умиращи от тези болести са мъже, които през целия си живот се борят с всякакви средства с несправедливостта.

Най-често те не си позволяват да плачат или по някакъв друг начин да изразят своите емоции в момент на крадено от 30думи слабост и мъка.

Конфликтът между разума и чувствата е мозъчно заболяване, включително и психически отклонения. Заради  липсата на цели хората  живеят в света на нереалното,  оплитат се в собствените си фантазии и полудяват.

Проблеми с краката характеризират материално  неудовлетворените, както и тези, които имат трудности при намирането на жизнения си крадено от 30думи път. Подуване на краката – болест на бедните. Тези хора са склонни да се съмняват в собствената си жизнена сила и така са станали губещи.

Най-често  гръбначни заболявания възникват поради липса на стабилност. Изкривяването на гръбначния стълб обикновено се появява при деца, в семейства със слабохарактерен и безволев баща.

Мъжът крадено от 30думи изневерява от липсата на любов, или обратното от нейното изобилие. Ако тя го обича много силно, до безумие, мъжът интуитивно усеща опасността и започва да кръшка и след това терзае  себе си с угризения.

Всяка болка от дясната страна се свързва с женската енергия. Ако е запушена дясната ноздра не крадено от 30думи бъдете злопаметен срещу жена, а ако това е болка от ляво –  променете негативното си отношение към мъжете. Спрете омразата към „силния пол“ и болката ще изчезне.

Душевното състояние се отразява на хода на заболяването, на живота ни. Помислете добре, опитайте по-оптимистичен подход и ще видите как животът ви  ще крадено от 30думи се промени към по-добро.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment