Японските ВМС публикуваха снимки на НЛО, паднал в Тихия океан

Официални представители на  японските ВМС  позволиха да се публикуват снимки на НЛО, за който се твърди, че се е разбил край бреговете на Окинава на 4 декември. Въпреки това „сензационните“ снимки по-скоро приличат на бликове в  камерата.

Новината, че във водите на Тихия океан се е разбил НЛО, подхванаха медиите по целия свят, само че отразиха събитието с голяма доза ирония, защото японските чиновници категорично отказаха да покажат снимките на извънземния летателен апарат.

За да спрат потока от критики по свой адрес, служители в японската флота решиха да покажат  снимките, направени малко преди катастрофата на НЛО.

„Ние разрешихме  да се публикуват снимките, за да докажем на всички – нашите изявления не са шега. Много жители на Окинава са видели как извънземния  кораб, или НЛО,  пада в Тихия океан. В  момента на дъното на океана има  доказателства за това, което  много смятат за измислица.

НЛО наистина съществуват. Сега нашите водолази предстои да извадят мистериозния обект, за да мога  учените да изучат структурата му и вероятно,  извънземните форми на живот във вътрешността на апарата. Ние ще се опитаме да извадим НЛО, без да го разрушим, „- каза говорителят на японския флот Йошида Хари.

Кореспонденти на няколко американски издания се втурнаха на острова, за да интервюират местни жители, които според говорителя на ВМС, са видели извънземен кораб да се гмурка във водите на Тихия океан. Журналистите обаче не са успели да разобличат японците: всички разпитани са потвърдили, че действително са видели падането на НЛО…. Ще видим…

Add Comment