Киану Рийвс преследван от странни нещастия

Ако се вгледаме в успешния холивудски актьор Киану Рийвс, е трудно да си представим,  че  няколко години подред го преследват чудовищни катастрофи.

Първо той едва не загива с мотоциклета си в каньона  Toпанга. Това се оказва първият предвестник на кошмарите, които застигат в бъдеще актьора.

крадено от 30думи

Дългоочакваната му дъщеря се ражда мъртва, а любимата му Дженифър Симон, майка на починалото бебе, няколко месеца по-късно умира в автомобилна катастрофа, много приличаща на  самоубийство.

След това от левкемия умира и любимата сестра на Киану – Ким Рийвс.

Тези ужасяващи събития явно са лишили актьора от вяра в светлото и доброто. Той е обхванат от тежка депресия, и след това напълно се затваря  в себе си.

Не е изненадващо, че напоследък той играе в трагични и мрачни крадено от 30думи роли. Явно те  най-добре разкриват мрачното състояние на душата на успешния актьор.

Бел. ред. Явно кошмарът на „Матрицата“ не пожали и Киану. Трябва да се отбележи, че един от авторите на филма Лари Уашовски смени пола си и вече е Лана. По време на снимките на култовата трилогия са отбелязани крадено от 30думи странни трагични инциденти. Но за тях – друг път.

А тук може да прочетете и едно скорошно интервю с актьора :

Киану Рийвс – най-богатият скитник в Холивуд

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment