Анджелина Джоли отслабнала шокиращо

     Нова вълна на безпокойство сред феновете на Анджелина Джоли предизвика появата и с децата в една от най-големите магазини в Калифорния.

    Грижовната майка доведе  шестгодишната Шайло  и четиригодишните близнаци Вивиан и Нокс, за да зарадва децата с нови играчки.

    На фона на рзовобузите и пълни с живот деца,  Анджи изглежда много изтощена. Наскоро тя отрече слуховете, че е преболедувала от хепатит, а е отслабнала  защото е на диета: яде ядки и плодове, за да не напълнява.

    И все пак като   видяха твърде бледата и кожа, грозно  изпъкналите раменни лопатки, остри лакти и сухи крака, феновете продължават да се опасяват за здравето и.

    Междувременно близки на двойката казват, че обещаната сватба може да се осъществи скоро.

    Анджелина напоследък често е наблюдавана заедно с дизайнерката Лорън Скот, приятелка на Мик Джагър, а тя е ушила рокли за няколко булки в Холивуд. Междувременно Брад Пит обяви, че дарява 100 хиляди долара, за да подкрепи кампанията за легализиране на еднополовите бракове.

    Ще припомним, че  Брад и Джоли по-рано заявиха,  че ще се ожененят едва след като правителството на САЩ ще позволи на гейове и лесбийки имат законни семейства.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *