Анджелина Джоли отслабнала шокиращо

 Нова вълна на безпокойство сред феновете на Анджелина Джоли предизвика появата и с децата в една от най-големите магазини в Калифорния.

Грижовната майка доведе  шестгодишната Шайло  и четиригодишните близнаци Вивиан и Нокс, за да зарадва децата с нови играчки.

На фона на рзовобузите и пълни крадено от 30думи с живот деца,  Анджи изглежда много изтощена. Наскоро тя отрече слуховете, че е преболедувала от хепатит, а е отслабнала  защото е на диета: яде ядки и плодове, за да не напълнява.

И все пак като   видяха твърде бледата и кожа, грозно  изпъкналите раменни лопатки, остри лакти и сухи крака, крадено от 30думи феновете продължават да се опасяват за здравето и.

Междувременно близки на двойката казват, че обещаната сватба може да се осъществи скоро.

Анджелина напоследък често е наблюдавана заедно с крадено от 30думи дизайнерката Лорън Скот, приятелка на Мик Джагър, а тя е ушила рокли за няколко булки в Холивуд. Междувременно Брад Пит обяви, че дарява 100 хиляди долара, за да подкрепи кампанията за легализиране на еднополовите бракове.

Ще припомним, че  Брад и Джоли по-рано заявиха,  че ще се ожененят едва след като крадено от 30думи правителството на САЩ ще позволи на гейове и лесбийки имат законни семейства.

защищено INVITEXT

Add Comment