Стотици НЛО над Денвър (Fox News – видео)

    Fox News разказва за човек, който не се е представил и е дал на журналистите цифров запис с коментар, че  е заснел много видове   НЛО, които буквално са запълнили небето над Денвър и че тези НЛО не се появяват периодично, а провеждат ежедневен мониторинг над главите ни, но хората не може да ги видят, защото те се движат твърде бързо за нашите очи.

    Експертите забавили скоростта на видеото. Така успели да видят обектите, за които разказал този  тайнствен посетител. Авиационен експерт, след като прегледал записа признал неговата автентичност и факта, че обектите във видеото не са човешка  технология. Те се движат твърде бързо,  по  невероятни траектории и невероятно рязко и бързо променят посоката на полета, а понякога и формата си.

    Нищо подобно в  модерните човешки технологии не е познато. Fox News призова гражданите да снимат  небето, да забавят видеото и  когато забележат НЛО да изпращат.

    Очевидно настъпи нова ера в изучаването на НЛО разкриването им в  все по-близо и по-близо … Кой е човекът със записите с различните видове   НЛО, заснети с висока резолюция? Явно това не е снимано само един месец.

    Защо точно сега този мистериозен мъж, който не иска да каже името си е занесъл записа в новините? Много защо, но за  всичко, което се отнася до НЛО-та от последната година, може  да се каже, че всичко върви по ясно определен план. Информацията се дава дозирано и в  точно определени срокове.

    И вероятно тези НЛО са в  небето не само над Денвър. Ако искате да ги видите просто качете хубава камера на статив и снимайте небето. След това всеки видео редактор може да забави кадрите и да научите какво става над главите ни.

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *