НАСА и Fox News забъркани в история за НЛО

По телевизия Fox News  са били показани кадри на НЛО, направени от американски  любител астроном с   потвърждение на автентичността им от НАСА.

След което Fox News сваля сюжета от ефир и го премахва от интернет страницата,

Също така една от причините е спекулацията, че тази крадено от 30думи история е част от програмата на НАСА, която се опитва да направи психологическа подготовка на света за потвърждаване на съществуването на извънземни.
Информацията съдържа намек за страховито откровение, което е свързано с мисията  до Марс на апарата Curiosity. Смята се, че има сериозни доказателства, че „Червената планета“ някога е била крадено от 30думи обитавана от развита цивилизация, и се предполага, че това верояяно ще бъде разкрито. Отдавна се предполага, че НАСА редовно манипулира изображения, за да премахне такива неща като разрушени съоръжения и артефакти на снимките, които след това е публикуват.

P.S.Видеото е  спасено благодарение на оперативността на един колега, който успява  да запише  видеото от Fox News … Очевидно, Fox News са публикували историята преждевременно, защото се  предполага, че официалното съобщение ще бъде направено в края на ноември 2012. крадено от 30думи После обаче всичко е премахнато, само че някой е направил снимки на екрана и сега историята излиза няве.

http://www.ufosightingsdaily.com/2012/11/alert-nasa-to-confirm-existence-of-ufo.html

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment