Британка поиска развод заради „Петдесет нюанса на сивото“

Жителка на Великобритания е подала молба за развод, след като нейният съпруг отказвал да изпълнява в леглото желанията и, предизвикани от еротичния  бестселър „Петдесет нюанса на сивото“, пише The Daily Mail. Според адвоката на жената Аманда Макалистър, това е първият случай на развод, предизвикан от тази книга.

В документите, подадени крадено от 30думи в съда се посочва, че мъжът се държал в леглото твърде консервативно, и освен това не поздравява  съпругата си за „Свети Валентин“ и не и прави комплименти. Според британските закон това е достатъчно, за да се класифицират действията на съпруга като „неразумно поведение“, което е сериозна причина за развод.

крадено от 30думи

Макалистър заяви, че този иск  за развод може да бъде началото на вълна от подобни дела. „В сексуалните отношения тече революция. Ако преди мъжете се оплакваха, че жените се крадено от 30думи държат в  леглото скромно, сега се случва обратното: жените наричат мъжете си скучни, след като прочетат книги от типа на “ Петдесет нюанса на сивото“, – каза адвокатът.

Еротичният роман – „Петдесет нюанса на сивото „, написан  от британката E.Л.Джеймс излезе през 2011 г. и веднага се превърна в бестселър. крадено от 30думи Главните герои в  романа  – милиардерът Кристиан Грей  и студентката Анастейша Стийл, между които има  връзка  основана на секса.  Главна особеност на романа са мазохистични сексуални сцени.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment