В Лондон се състоя премиерата на новата екранизация на Анна Каренина с Кира Найтли

В Лондон снощи се състоя премиерата на филма „Анна Каренина“. На червения килим пред кино Одеон на Лестър Скуеър в чест на събитието преминаха  звездите в новия филм.

Премиерата на всеки филм е изключително събитие, но  тази нова адаптация на романа се чакаше нетърпеливо. За крадено от 30думи пореден път  разказва за трагедията в семейството Каренини режисьорът Джо Райт (Joe Wright). В актьорския състав са класически звезди: красавецът Джъд Лоу (Jude Law), Аарон Джонсън (Aaron Johnson), Кели Макдоналд (Kelly Macdonald).  И дори тези, които никога не се интересували от руските класици, влязоха в киното , за да видят крадено от 30думи играта на тези талантливи актьори.

Изборът на режисьора за главната героиня – Анна Каренина – за мнозина бе изненада. Джо Райт вече снима Кира  в главната роля в крадено от 30думи нашумелите  филми  „Гордост и предразсъдъци“, „Изкупление“. Но почитателите на Лев Толстой не видяха в деликатната и понякога капризна актриса Кийра Найтли (Keira Knightley) отчаянието, решителността, и маниакалността  на Анна Каренина. Самата  Кира  призна, че я е  било страх да поеме такава сложна роля. Актрисата е  изгледала всичко по-рано снимани   филми крадено от 30думи „Анна Каренина“, но най-много и харесал филмът   с участието на Грета Гарбо.

защищено INVITEXT

Add Comment