СЗО определи вегетарианците като психично болни

Вегетарианци по целия свят   са в шок от факта, че експерти от Световната здравна асоциация (СЗО)   ги определят  за психически болни. Представителите на движението, което се застъпва хуманизъм и здравословен начин на живот, са в списъка на болните, които според международни експерти, трябва да крадено от 30думи бъдат лекувани.

Вегетарианците отдавна са обект на нападки от хора, за които е трудно да повярват в това, че  може  много успешно и безболезнено да се живее без да се яде  месо. Много „тревоядни“, както унищожително ги наричат любителите на кебапчета и пържоли, дори са принудени да крият своите гастрономически крадено от 30думи пристрастия, за да  избегнат тормоза и подигравките от страна на не толкова либералните околни. Последните обикновено  твърдят, че  да се оцелее без животински продукти е невъзможно, че човекът   по природа е хищник, а клането на хиляди  крави и прасета  за месо всеки ден,   е   резултат на естествения подбор.

В отговор  крадено от 30думи привържениците на „хуманистичната диета“ са произвели стотици книги и филми, в които обясняват как можете да получите всички витамини от плодовете и зеленчуците, сравнявайки кланиците с  нацистките лагери на смъртта. Както и да е – днес световната   вегетарианска общност инкасира още един удар.

И то не от тесногръди консерватори, а крадено от 30думи от  авторитетни експерти от Световната здравна организация. Те наскоро  провели семинар, на който публикували разширен списък на заболявания, с които трябва да се борят психиатрите. „Болестният  рейтинг“ е допълнен с вегетарианството и суровоядството, които попаднали в компанията на други заболявания, които са  определение  „разстройства на навиците и влеченията.“

крадено от 30думи

Поддръжниците на строгата диета са признати за невменяеми не  просто така. Причината за това е  скорошен инцидент в испанския град Малага, където местно семейство довело децата си в състояние на крадено от 30думи кома, като им забранявало да ядат месо заедно с  продукти  подложени на   топлинна обработка – варене, пържене, пушене и др. Децата били спасени от съседите, които навреме се обадили на лекарите и на полицията. Възрастните „хуманисти“ били изпратени в психиатрична болница, като ги разделили от техните деца.

Публикуваният от крадено от 30думи СЗО документ предизвика буря от протести сред вегетарианците по цял свят. Те са написали вече много  писма до организацията, в които се твърди, че в грамотно съставената от  зеленчуци диета няма нищо лошо, просто не трябва насилствено да се налага тази гледна точка на другите,  като  например, на децата да крадено от 30думи се отказва месо, ако то е  необходимо за тяхното здраве или да се нахвърляте срещу хората месоядци, които ядат пържоли. Вегетарианците твърдят, че за психично болни трябва да бъдат разглеждани именно „тревоядните деспоти“, а не тотално всички защитници на животните.

Преди време същата тази СЗО определи и любовта като психично крадено от 30думи заболяване.

Междувременно  американският сайт Seateele Pi публикува списък на известните вегетарианци. Сред тези, които са решили веднъж и завинаги да  се  откажат  от яденето на месо, са бившият американски президент Бил Клинтън, актьорът Алек Болдуин, музикантите Пол Маккартни, Моби  и Стивън Патрик Мориси (The Smiths) и много други.

Вести.Ru

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment