Сорос предложил на бившата си приятелка $250 хил. за да се откаже от иск за $ 50 млн.

    Милиардерът Джордж Сорос е предложил на бившата си приятелка, звезда от бразилски сериали, 250 хиляди долара  за да „я убеди“ да се откаже от иск за $ 50 милиона, пише Daily Mail.

    Това  твърди  New York Daily News, който има  електронно съобщение от неговия адвокат до братовчеда на актрисата Маурисио Carneiro, който също е адвокат.

    Като   напомня Daily Mail, „измамената   актриса  Адриана Ферейр , която е на 31 години, възбуди съдебен процес срещу 81-годишния магнат през август, след като той, според нея, е нарушил обещанието си да и купи апартамент в Манхатън за $ 1.9 милиона долара.“

    Carneiro заяви, че „не могат да го купят“ и че той е „шокиран „от факта, че Джордж му е предложил 250 хиляди долара „за да спечели моите симпатии, да се отърве  от нейните адвокати, и да оправи нещата. “

    Уилям Забел, адвокат на Сорос признава, че е изпратил писмо, но казва, че това не е подкуп. „Джордж се е срещал с нея по-рано, и тя му е харесала. Той се свърза с него, защото той е адвокат и неин братовчед, и се надяваше да уреди въпроса без съд. Това не е подкуп.“

    Ферейр  се среща със Сорос преди пет години. „Срещахме се с него в продължение на пет години и той се отнасяше с мен с уважение и любов, но след това изведнъж се промени и стана жесток. Не знам защо той се държи така с мен.“ – казва тя пред New York Post.

    Според нея, тя не му е изменяла и се е надявала да създаде семейство със Сорос, а разликата във възрастта не я притеснява, а той никога не я е глезил с пари и подаръци в първите години на връзката им. В края на краищата  той   предложил да и купи апартамент. И тя намерила „къщата на мечтите си“  само през две улици.

    Но, както тя твърди, на следващия ден след подписването на документите за жилището,  Сорос се отказал от думите си и предложил апартамента   на 39-годишната Taмико Болтън, медицинска  сестра.

    „Ние бяхме в леглото, когато той  просто студено директно каза, че е дал (апартамента) на другата си приятелка. Бях завладяна емоции и се разплаках … А той просто каза: “ Не ми пука “

    Тя също така твърди, че Сорос я ударил по лицето и се опитал да я удуши, когато те в  леглото започнали спор за апартамента, а след това наел хора да я тормозят и  плашат, което я довело до нервен срив.

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *