Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини (видео)

Основната причина за образуването на злокачествени тумори според италианския д-р Тулио Симончини (във видеото) са гъбичните инфекции. Макар че може да има и други причини. В момента според него няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях освен содата за хляб (натриев крадено от 30думи бикарбонат).

Антимикотичните средства, които в момента се предлагат в аптеките, не могат да проникнат в мицела   (гъбичната колония), освен може би в началото на терапията. Самите препарати действат в периферията на мицела без да проникват в дълбочината му.

Гъбичките са в състояние бързо да крадено от 30думи мутират своята генетична структура. След първоначалното успешно третиране с фунгицидни препарати гъбичките успяват в кратко време да се прекодират и преработят, в резултат на което по-нататък не получават увреждане. Парадоксалното е, че дори могат да се възползват от високата доза на лекарствата, които стават токсични крадено от 30думи за човешкото тяло, но не и за гъбичките. (Още подробности за това, как фармацевтичната мафия крие още от 1969 г., че знае всичко за причината и лечението на рака – вижте ТУК, а също погледнете непременно и ТУК).

Натривият бикарбонат от друга страна има проста структура крадено от 30думи и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в мицела, запазва за дълго време способността си на проникване и бързо се разгражда. По този начин гъбичният мицел няма достатъчно време да се прекодира.

Бикарбонатната терапия трябва да се прилага в големи дози, непрекъснато поне в продължение крадено от 30думи на 7-8 дни за първия цикъл, което гарантира намаляването на тумора от 2 до 4 сантиметра в рамките на 3-4 дни, показват наблюденията на д-р Симончини.

Като цяло максималната доза при венозно приложение в един курс на лечение е около 500 кубически см. на 5 % крадено от 30думи натриев бикарбонат с възможност за увеличаване или намаляване на дозата с 20 % в зависимост от килограмите на пациента и от разпространението на тумора.

Трябва да се подчертае, натриевият бикарбонат е безвреден, затова дозите са едни и същи независимо от възрастта на пациента, както и наличните крадено от 30думи му придружаващи заболявания.

За да се увеличи ефективността на натриевия бикарбонат е по-полезно директното въздействие върху лезиите, причинени от тумор. Това се постига чрез артериография, както и чрез поставяне на катетри.

По този начин почти всички органи могат да бъдат лекувани безопасно, бързо и ефективно крадено от 30думи чрез терапия със сода бикарбонат. Изключение прави костната система поради по-малкия приток на кръв в нея.

Селективната артериография е изключително мощно оръжие срещу гъбичките, крадено от 30думи което може винаги да бъде използвано при лечението на рака. Но някои тумори могат да бъдат третирани по изключително прост начин.

Рак на пикочния мехур: В продължение на пет дни с помощта на катетър в пикочния мехур се вкарва 100-250 милилитра разтвор на 5% натриев крадено от 30думи бикарбонат. Цикълът може да се повтори няколко пъти с почивки от 7 до 10 дни. Като при продължаване на терапията почивките между терапиите се удължават.

По време на манипулацията е добре пациентът да върти тялото си във всички положения, за да се облеят всички части на мехура.

Рак крадено от 30думи в устната кухина ( на езика, венците, небцето, сливиците). В тези случаи ако лезията е повърхностна, простото изплакване с хлебна сода има лечебен ефект ( 1 супена лъжица в чаша вода два пъти дневно по 10 минути).

Рак на белия дроб: Въздействието върху белодробните тумори става крадено от 30думи чрез интравенозно вливане на 5-процентов разтвор на натриев бикарбонат. Въздействието е по-ефективно върху тумори и метастази с размери по-малки от 4 см. Курсът на лечение е 5-6 дни, а след почивка от 4 дни – през ден в продължение на две седмици.

Тумори на мозъка: Дори крадено от 30думи тези първични или метастатични тумори са чувствителни към натриев бикарбонат при 5% интравенозно, приложен при същите условия за терапия както при рак на белия дроб.

Тумори на стомаха: Ако туморът се развива в стомашната кухина, а не в стената на стомаха, ефект има изпиването на крадено от 30думи 1 чаена лъжичка сода в чаша вода два пъти на ден сутрин и вечер преди хранене.

Преди да предприемете интравенозно и интраартериално лечение със сода бикарбонат, непременно се консултирайте с вашия доверен лекар или с медик, който е отворен за оригинални, прости и възможно най-безвредни методи крадено от 30думи за лечение, посъветва дипломираният доктор, консултирал за snaiper-bg.net този  текст. Останалите терапии едва ли ще ви навредят с нещо.

http://snaiper-bg.net

бел.ред.: 30думи не препоръчва никакво лечение, а само дава различни гледни точки.

защищено INVITEXT

Add Comment