Какво може да се лекува със секс

Учените доказаха още веднъж, че сексът е полезен за здравето. Изследователите отбелязват, че благоприятните  резултати ще бъдат особено забележими, когато правите любов поне веднъж седмично. Те са открили изумителен брой лечебни свойства на секса, от удължаване на живота до обезболяващ ефект.

Изследванията не показват крадено от 30думи дали здравните ползи от секса са следствие на половия акт, или това е заради емоциите, които изпитват хората по време на интимност. Въпреки това, сексът има много благоприятен ефект върху физическото  състояние. Това е особено вярно за жените. Учените дават шест примера за влиянието на секса върху здравето:

1. Сексът крадено от 30думи може да лекува настинки и грип. Според изследвания на учени от Университета на Пенсилвания  , секс 1-2 пъти седмично може да   увеличи до три пъти нивото на имуностимулиращите антитела – имуноглобулините А, които защитават организма от респираторни вируси.

2. Сексът е  по-добро нещо от козметологията. В хода на изследване в крадено от 30думи Кралската единбургска  болница експертите наблюдавали  хора от всички възрасти чрез еднопосочно огледало и правели предположения за възрастта им. Участниците в изследването, които изглеждали, по мнението на експертите, по-млади със  7-12 години,   правили секс четири пъти седмично. Учените смятат, че  редовният секс им е помогнал да  изглеждат по-млади. Една от крадено от 30думи причините – сексът повишава нивото на естроген в кръвта на жените, което прави косата  блестяща, а кожата – еластична.

3. Сексът изгаря калории. За половин час любов можете крадено от 30думи да изгорите калориите, получени при изяждането на четири шоколадови бонбони. Така че  сексът може да се разглежда  като ежедневно занимание със спорт.

4. Сексът лекува главоболие. За жените главоболието е основната причина да правят любов, а не да се отказват. Повишените нива на ендорфини и кортикостероиди в кръвта по време крадено от 30думи на възбуда и оргазъм са перфектни аналгетици.

5. Сексът стабилизира  менструалния цикъл. Редица изследвания, проведени от ендокринолози от Колумбийския и Станфордския университети са установили, че жените, които правят секс всяка седмица, имат по-редовен  цикъл от онези, които се въздържат или правят от време на време.   Изследователите казват, че е важна    крадено от 30думи близостта, а  не самият оргазъм.

6. Сексът може да  предпазва от неприятности. Жените използват тазовите си мускули  за да задържат урината. С възрастта те се износват, така че трябва да правят повече усили за да се предотврати случайно уриниране. Същите мускули могат да бъдат тренирани само по време на секс крадено от 30думи – по-добър начин не съществува.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment