Астрофизици твърдят, че са открили мистичната Нибиру

Американските астрофизици Джон Матис и Даниел Уитмайер от Университета на Луизиана сензационно твърдят, че са открили  нова планета в Слънчевата система – Нибиру (Планетата X). Тя, според учените, може да повлияе на движението на небесните тела в нашата орбита, и да притегли към  Земята опасен крадено от 30думи астероид или комета, което може да доведе до истински апокалипсис …През декември 2010 г. космическият телескоп WISE изпрати  на Земята резултатите от космическите изследвания в инфрачервения диапазон. На границата  на Слънчевата система, той е открил гигантска червена  планета.

Американските астрофизици  Джон Матис и Даниел Уитмайер чакат  този момент в продължение на 12 години. Още през 1999 г. те предположили, че отвъд орбитата на Плутон трябва да има масивен обект, с размер няколко пъти по-голям от Юпитер. И сега крадено от 30думи се  появява  доказателство.

Официалното представяне на света на тази сензация, която може да преобърне всички съществуващи концепции за Космоса и човешката история, националната космическа агенция НАСА предвижда за март 2012.

Планетата Х  не може да бъде открити от конвенционалните оптични телескопи. Тя е твърде далече и е студена. Но тя крадено от 30думи може да с „види“ в инфрачервения спектър.

Джон Матис: „Тя напомня по размери Юпитер, но нейната маса е  500 пъти повече. Юпитер се състои от  70% водород, 25% хелий и още 5 %-  тежки елементи „.

защищено INVITEXT

Add Comment