Президентът на САЩ се е срещал с извънземни (видео)

Бившият съветник на Пентагона и Конгреса на САЩ,  а сега британски уфолог и писател Тимоти Гуд заяви, че 34-ият американски  президент Дуайт Айзенхауер се е срещал  с извънземни в американски военни бази и мисловно е общувал с извънземните.

Според учения, президентът на Съединените щати е имал три срещи с извънземни  и всички те се състояли в Ню Мексико през 1954 г. като били организирани с  „телепатични съобщения“. За съжаление  няма запазени доказателства за тези контакти.  Въпреки това  Тимоти Гуд е убеден, че Айзенхауер със съдействието на ФБР, дори е  организирал междупланетна среща, проведена във военновъздушната база Холоман, като  е имало „много свидетели“ на това значимо събитие, съобщава канал BBC2.

Гуд твърди, че извънземните кацат на Земята от дълго време. През това време те са били в контакт както с ръководители на държави, така  и с обикновени хора. Уфологът е убеден: разбира се, „90% от историите за НЛО може да се обяснят научно, но милиони хора по целия свят са ги виждали в действителност.“

Трябва да се отбележи, че слуховете за срещата на Айзенхауер с извънземните са от дълго време, което  е довело до безкрайни конспиративни теории. Например, конгресменът от Ню Хемпшир Хенри МакЕлрой – младши (на снимката), публикува през 2010 г., интригуващо видеосъобщение, в което той признава, че е видял секретен документ, предназначен за  Айзенхауер. В този документ, според МакЕлрой, се казва, че извънземните са дошли в Америка и че президентът може да се е срещнал с тях.

„Според тона на доклада  е ясно, че няма причина за безпокойство и че тези посетители не вредят“ – казва МакЕлрой. Конгресменът признава, че той не е успял да узнае времето и мястото на срещите с „извънземните астронавти“,  но е сигурен, че те са се  провели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *