Германците все повече харесват зоофилията

Маделин Мартин, служител за защита правата на животните в правителството на федерална провинция Хесен алармира: според нейните думи, Германия е покрита с мрежа от публични домове за зоофили. “  В интервю за Frankfurter Rundschau тя просвещава  германския читател: „По силата на действащото законодателство разпространението на крадено от 30думи порнография със  содомия е наказуемо, но содомията като акт – не е. В Германия се появяват все повече публични домове с животни.  Сексът с животни става  мода  и все повече и повече се приема в обществото“.

Мартин продължава: „Издевателствата над животните се увеличават.  Интернет служи като платформа за разпространение на необходимата за зоофилите информация.“ Като пример  тя дава случай с  човек от Хесен, който предлага в интернет илюстрирани инструкции за това как да се извършват сексуални действия крадено от 30думи с животни. Прокуратурата не е в състояние да повдигне  срещу него конкретно обвинение.

Мартин казва: „Законът за защита на животните  се нуждае от незабавно преразглеждане. Зоофилията   трябва да бъде абсолютно забранена.“

защищено INVITEXT

Add Comment