САЩ имат извънземни технологии, твърди бивш министър на отбраната на Канада

    polАмериканските военни и учени са имали контакт с извънземни същества, които са им дали някои от технологиите си. Това заяви Пол Хелър (на снимката), бивш министър на отбраната на Канада.

    87-годишният инженер, който е бил член на Кралския таен съвет, отдавна говори за извънземни, НЛО и извънземни технологии. Тази седмица  бившият канадски заместник министър-председател  ще говори и пред международен конгрес за НЛО в Скотсдейл, Аризона.

    Според Хелър, докато е бил министър, той не е обсъждал тези въпроси с други висши държавни служители. Въпреки това в Министерството на отбраната на Канада  доклади за НЛО постъпват редовно, казва той.
    В 80 на сто от случаите се оказва, че това са природни явления, но останалите инциденти да се обяснят от гледна точка на съвременната наука е   невъзможно.

    Хелър  също така твърди, че американците имат технологии от извънземни, които   са им предадени  по време на контактите.

    По-специално, тези технологии могат значително да помогнат за спасяването на околната среда, казва бившият министър. Благодарение на контактите, Съединените щати са намерили нови начини за производство на енергия.

    За това Хелър пише в книгата си „Светлина в края на тунела: план за оцеляването на човека“.

    Авторът смята, че зад разработките стои американско „правителство в сянка“, но той признава, че това е само негово предположение, доказателства за което няма.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *