ВМРО: “Третата национална катастрофа”

Книга за демографския срив и филм за циганизацията на България представи заместник-председателят на ВМРО – Българско крадено от 30думи национално движение Костадин Костадинов днес. Книгата се нарича “Третата национална катастрофа” и съдържа детайлно разработени данни за промяната на демографската и етническата картина крадено от 30думи на населението у нас във всяка една община.

Приложени са подробни карти и табличен материал. Ползван е официалният информационен масив на националната крадено от 30думи статистика и други източници като ООН и Световната банка. Книгата излезе тъкмо в последния ден на тазгодишното преброяване на населението.

Филмът е крадено от 30думи със същото заглавие и е сниман заедно с телевизия „СКАТ”. Съсценарист е Венцислав Тоцев. Филмът представлява телевизионен пътепис крадено от 30думи в редица общини на страната. В продължение на седмица екипът обикаляше населени места из цяла България, за да документира крадено от 30думи картината на растяща гетоизация и обезлюдяване.

Книгата бе представена съвместно с крадено от 30думи проф. Трендафил Митев, ръководител на катедра “Политология” в УНСС и автор на предговора на изданието. В дискусията взе участие и проф. Петър Славейков от крадено от 30думи Центъра за демографска политика, който е и декан на Геолого-географския факултет на Софийския университет.

По думите на автора на книгата крадено от 30думи и филма Костадин Костадинов всяка година българският народ се стопява с 50 хиляди души, а от 2007 г. насам сред новородените у нас по-малко от крадено от 30думи половината са българчета. Окончателно загива българското село, напомни Костадинов и поясни, че огромните контрасти в развитието на територията са крадено от 30думи недопустими. По думите му скоро ще станем свидетели на свръхконцентрация на население в няколко големи града и изоставане крадено от 30думи и циганизация на останалите части от страната. Костадинов се позова на данни на ООН, според които към 2015 г. България ще е държавата с крадено от 30думи най-старо население на света. В същото време избраният модел на пенсионна реформа е само отлагане на проблема със задъхването на крадено от 30думи икономиката и социалната ни система, обобщи Костадинов.

По-късно днес книгата и видеото ще бъдат публикувани на интернет страницата на ВМРО.

крадено от 30думи

28 февруари 2011

http://vmro.bg

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment