Как убиха Фреди Меркюри – V част

Очевидно на  Фреди са поставили най-страшната ваксина – ваксината на  Жмунес или ваксина срещу хепатит В, същата изпитана ваксина, с която са    отприщили епидемията от спин, причинявайки смъртта на хиляди  гей мъже в Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско в началото на 80-те! Доказано крадено от 30думи оръжие!

Фреди казва на Джим, че  са му  открили СПИН и това са най-добрите  лекари. Джим го съветва да отиде в друга клиника, но какво означават  думите на Джим в сравнение с властта „на медицинските светила“?
Така или иначе, Фреди получава „смъртна присъда“  и съдейки по думите на Джим, той крадено от 30думи наистина започва да   вземат AZT -токсични химични вещества (т.нар лекарствата за СПИН), още повече влошаващи състоянието му.

Убийците са могли да се ограничат само с  AZT, както направиха това със стотици хиляди ХИВ-позитивни първо в „белия“, а след това и в третия свят, но този път те са избрали по-добър крадено от 30думи начин за убийство: в крайна сметка, жертвата може да дойде на себе си,   да прати по дяволите лекарите и лекарствата – и ние няма да видим мъртъв Фреди.
А болен Фреди не им трябва. Фреди е нужен само мъртъв.

От този момент  здравословното състояние на Фреди започва  катастрофално да се крадено от 30думи разрушава. Ваксината за около четири години ще успее напълно да съсипе Фреди Меркюри.

Така че аз казвам на  Мариам: Фреди не е бил  заразен  с вируса на СПИН, който не се среща в природата,  не дори и с ХИВ ретровирус, който е безвреден,
Фреди по планс-хема вече е бил заразен крадено от 30думи със смъртоносната ваксина от хепатит Б – биологично оръжие, което е било тествано на хиляди гейове в САЩ  и,  очевидно пазена в Института Тависток – най-тайната институция във Великобритания.

Обръщаме се към книгата „The Secret AIDS Genocide Plot“, написана от лекаря Алън Кантуел-  младши. За първите стъпки на SPIDPROMa.
Още  крадено от 30думи през 60-тте епидемиолозите са открили, че гей общността е пет пъти по-податлива на хепатит Б, инфекциозна болест , предавана по полов път. Разработчикът на ваксината е някой си Волф (или Wolf) Zhmuness, полски евреин, с много интересна биография, който е бил затворен в Гулаг, работил като лекар в Полша и крадено от 30думи емигрирал в Америка през 60-те.
Ваксината от  Хепатит Б   се превърнала в  делото на живота му.

Признат в света като авторитет по хепатит, в  края на 70-те години той получава безвъзмездна финансова помощ от  милиони долари и пристъпва към  работа:   запознава се  с гейове, ходи в гетото и изследва крадено от 30думи барове, дискотеки и сауни. Той наема на работа  гей лекари и гей активисти.

Като опитни морски свинчета  той избира само гейове ,  имащи безразборни сексуални изяви.

Това е  един много скъп експеримент, в който участват много големи американски здравни заведения и такива фармацевтични гиганти  като Merck, Abbott Laboratories, и т.н. крадено от 30думи Тоест  цяла  корпоративна верига.

Ето какво пише   Алън Кантуел, който е участвал  в тези проучвания в Лос Анджелис и Сан Франциско като изследовател:
„В края на 70-кола с червен кръст преминав по улиците на гей кварталите на Гринуич Вилидж в Манхатън, търсейки гей мъже за потенциални  доброволци.

Около 10 хиляди крадено от 30думи души са се съгласили  да участват в експеримента на Жмунес и даряват кръв. <>;

Първата група от хомосексуалисти  са били ваксинирани през ноември 1978 г. в донорския център крадено от 30думи в  Ню Йорк. Експериментът продължил до октомври 1979 година. Повече от 1000 души са инжектирани с  ваксината на Жмунес.

През януари 1979 г., няколко месеца след като Жмунес започва експеримента,  върху кожата на млади бели гей мъже от Вилидж започват да се появяват лилави петна. Лекарите не са сигурни какво крадено от 30думи точно не е наред с тези хора.

През следващите 30 месеца, лекарите в Манхатън са изправени пред десетки случаи на новата болест , която се характеризира с тежък имунен дефицит, сарком на Капоши и бързо развиващо се фатално заболяване на белия дроб, известно  като Pneumocystis carinii pneumonia (да го наречем крадено от 30думи бронхопневмония). Всички мъже са били млади  гейове  и са имали  безразборни полови контакти.

Почти всички са бели. Всички са умрели в ужасна агония.

В рамките на няколко години СПИН ще бъде обявен за главната причина за смъртността сред младите мъже и жени, живеещи в Ню Йорк. Гей районите на Манхатън крадено от 30думи ще бъдат обявявени за нов епицентър на епидемията от СПИН в страната.

Волф е възхитен от огромния успех на експериментите си с хепатит.
През март 1980 г., под надзора на CDC се провеждат допълнителни експерименти с гейовете в Сан Франциско, Лос Анджелис, Денвър, Сейнт Луис и Чикаго. През есента на  крадено от 30думи 1980 г.   първият случай на СПИН е открит в   млад мъж от Сан Франциско.

Шест месеца по-късно, през юни 1981 г., епидемията от СПИН става официална. Епидемиолозите и експерти по обществено здраве и не може да намерят причина, поради която голяма част от по-рано здрави млади бели гейове умирата мистериозно крадено от 30думи в Манхатън, Сан Франциско и Лос Анджелис.

В началото на 1980 Жмунес е награден с милиони долари за своите експерименти и неговата изключително успешна ваксина срещу хепатит Б се възприема като имаща наистина безгранично глобално значение.
Той започва да си сътрудничи с най-големите лечебни заведения в страната и с Националния крадено от 30думи здравен институт, Националния институт за рака, FDA, на СЗО (СЗО), Корниш училище за обществено здраве, Йейл и Харвард, Академията на медицинските науки на СССР … През юни 1982 г. Жмунес умира внезапно от рак на белия дроб.

Не можах да намеря   некролог за смъртта му в нито едно медицинско  списание, крадено от 30думи с изключение на кратък доклад на Аарон Келнер. Правейки преглед на работата на покойния и научните му постижения, Аарон Келнер пише: „Той  е типичен лекар за лекари. Повечето от лекарите в професионалната си кариера   оказват въздействие върху живота на няколкостотин или няколко хиляди човека. Някои щастливи лекари може да повлияят крадено от 30думи на живота на няколко милиона.

Но са малко лекарите като Волф Жмунес, които са имали възможността да се докоснат до живота на милиони хора – хора, които живеят на тази планета и все още неродените поколения….“

СЛЕДВА

защищено INVITEXT

Add Comment