Как убиха Фреди Меркюри – V част

Очевидно на  Фреди са поставили най-страшната ваксина – ваксината на  Жмунес или ваксина срещу хепатит В, същата изпитана ваксина, с която са    отприщили епидемията от спин, причинявайки смъртта на хиляди  гей мъже в Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско в началото на 80-те! Доказано оръжие!

Фреди казва на Джим, крадено от 30думи че  са му  открили СПИН и това са най-добрите  лекари. Джим го съветва да отиде в друга клиника, но какво означават  думите на Джим в сравнение с властта „на медицинските светила“?
Така или иначе, Фреди получава „смъртна присъда“  и съдейки по думите на Джим, той наистина започва да   вземат AZT крадено от 30думи -токсични химични вещества (т.нар лекарствата за СПИН), още повече влошаващи състоянието му.

Убийците са могли да се ограничат само с  AZT, както направиха това със стотици хиляди ХИВ-позитивни първо в „белия“, а след това и в третия свят, но този път те са избрали по-добър начин за убийство: в крайна крадено от 30думи сметка, жертвата може да дойде на себе си,   да прати по дяволите лекарите и лекарствата – и ние няма да видим мъртъв Фреди.
А болен Фреди не им трябва. Фреди е нужен само мъртъв.

От този момент  здравословното състояние на Фреди започва  катастрофално да се разрушава. Ваксината за около четири години ще успее напълно да съсипе Фреди Меркюри.

Така че аз казвам на  Мариам: Фреди не е бил  заразен  с вируса на СПИН, който не се среща в крадено от 30думи природата,  не дори и с ХИВ ретровирус, който е безвреден,
Фреди по планс-хема вече е бил заразен със смъртоносната ваксина от хепатит Б – биологично оръжие, което е било тествано на хиляди гейове в САЩ  и,  очевидно пазена в Института Тависток – най-тайната институция във Великобритания.

Обръщаме се към книгата крадено от 30думи „The Secret AIDS Genocide Plot“, написана от лекаря Алън Кантуел-  младши. За първите стъпки на SPIDPROMa.
Още  през 60-тте епидемиолозите са открили, че гей общността е пет пъти по-податлива на хепатит Б, инфекциозна болест , предавана по полов път. Разработчикът на ваксината е някой си Волф (или Wolf) Zhmuness, полски крадено от 30думи евреин, с много интересна биография, който е бил затворен в Гулаг, работил като лекар в Полша и емигрирал в Америка през 60-те.
Ваксината от  Хепатит Б   се превърнала в  делото на живота му.

Признат в света като авторитет по хепатит, в  края на 70-те години той получава безвъзмездна финансова крадено от 30думи помощ от  милиони долари и пристъпва към  работа:   запознава се  с гейове, ходи в гетото и изследва барове, дискотеки и сауни. Той наема на работа  гей лекари и гей активисти.

Като опитни морски свинчета  той избира само гейове ,  имащи безразборни сексуални изяви.

Това е  един много скъп експеримент, в крадено от 30думи който участват много големи американски здравни заведения и такива фармацевтични гиганти  като Merck, Abbott Laboratories, и т.н. Тоест  цяла  корпоративна верига.

Ето какво пише   Алън Кантуел, който е участвал  в тези проучвания в Лос Анджелис и Сан Франциско като изследовател:
„В края на 70-кола с червен кръст преминав по улиците крадено от 30думи на гей кварталите на Гринуич Вилидж в Манхатън, търсейки гей мъже за потенциални  доброволци.

Около 10 хиляди души са се съгласили  да участват в експеримента на Жмунес и даряват кръв. <>;

Първата група от хомосексуалисти  са били ваксинирани през ноември 1978 г. в донорския център в  Ню Йорк. Експериментът продължил крадено от 30думи до октомври 1979 година. Повече от 1000 души са инжектирани с  ваксината на Жмунес.

През януари 1979 г., няколко месеца след като Жмунес започва експеримента,  върху кожата на млади бели гей мъже от Вилидж започват да се появяват лилави петна. Лекарите не са сигурни какво точно не е наред с крадено от 30думи тези хора.

През следващите 30 месеца, лекарите в Манхатън са изправени пред десетки случаи на новата болест , която се характеризира с тежък имунен дефицит, сарком на Капоши и бързо развиващо се фатално заболяване на белия дроб, известно  като Pneumocystis carinii pneumonia (да го наречем бронхопневмония). Всички мъже са били крадено от 30думи млади  гейове  и са имали  безразборни полови контакти.

Почти всички са бели. Всички са умрели в ужасна агония.

В рамките на няколко години СПИН ще бъде обявен за главната причина за смъртността сред младите мъже и жени, живеещи в Ню Йорк. Гей районите на Манхатън ще бъдат обявявени за нов крадено от 30думи епицентър на епидемията от СПИН в страната.

Волф е възхитен от огромния успех на експериментите си с хепатит.
През март 1980 г., под надзора на CDC се провеждат допълнителни експерименти с гейовете в Сан Франциско, Лос Анджелис, Денвър, Сейнт Луис и Чикаго. През есента на  1980 г.   първият случай на крадено от 30думи СПИН е открит в   млад мъж от Сан Франциско.

Шест месеца по-късно, през юни 1981 г., епидемията от СПИН става официална. Епидемиолозите и експерти по обществено здраве и не може да намерят причина, поради която голяма част от по-рано здрави млади бели гейове умирата мистериозно в Манхатън, Сан Франциско и крадено от 30думи Лос Анджелис.

В началото на 1980 Жмунес е награден с милиони долари за своите експерименти и неговата изключително успешна ваксина срещу хепатит Б се възприема като имаща наистина безгранично глобално значение.
Той започва да си сътрудничи с най-големите лечебни заведения в страната и с Националния здравен институт, Националния институт за крадено от 30думи рака, FDA, на СЗО (СЗО), Корниш училище за обществено здраве, Йейл и Харвард, Академията на медицинските науки на СССР … През юни 1982 г. Жмунес умира внезапно от рак на белия дроб.

Не можах да намеря   некролог за смъртта му в нито едно медицинско  списание, с изключение на кратък доклад крадено от 30думи на Аарон Келнер. Правейки преглед на работата на покойния и научните му постижения, Аарон Келнер пише: „Той  е типичен лекар за лекари. Повечето от лекарите в професионалната си кариера   оказват въздействие върху живота на няколкостотин или няколко хиляди човека. Някои щастливи лекари може да повлияят на живота на няколко милиона.

крадено от 30думи

Но са малко лекарите като Волф Жмунес, които са имали възможността да се докоснат до живота на милиони хора – хора, които живеят на тази планета и все още неродените поколения….“

СЛЕДВА

защищено INVITEXT

Post Comment