Котаракът в чизми като един от успешните имиджмейкъри

    Едва ли някой ще оспори факта, че известният Котарак в чизми е един от първите успешни имиджмейкъри в света, който успява от смотания си господар да направи царски зет и после принц. Като за начало безскрупулният котарак какво е поискал?? Ами униформа и техническо обезпечение- чизми и торба.

    После ползвайки и двете неща, заедно със заплахи и гнусни хитрости успява да излъже царя, да изяде човекоядеца, да вкара обикновения воденичарски син в леглото на принцесата и като следствие да докопа всички облаги на властта. Да ви звучи познато?

    Още преди загубата на тройната коалиция и победата си на изборите, най-малкитя син  получи като подарък от тях  партия и имиджмейкър. Той веднага го обзаведе с униформа, което автоматично му даде в ръцете и различни технически обезпечения. Вместо да ползва всичко това за угода на началника си и угода на народа, имиджмейкърът  се впусна по писта, която се оказа доста стръмна за неговите чизми. Техниката.

    СРС-та се превърнаха в основно оръжие в битката срещу престъпността.

    Оказа се обаче, че нито воденичарският син, нито котаракът си имат на идея, как да ползват тези технологии, неизвестни за тях.

    Какъв е резултатът сега го виждате. Разгневеният Цар иска да съди държавата в Международния съд, Братята на най-малкия воденичарски син искат да му откъснат все по-големи парчета от баницата, СРС-тата се оказва, че са правени и за него….Тоест плъховете и мишките си го връщат тъпкано на самозабравилия се котарак.

    Докъде може да доведе това ли? До поуката, че в приказките за принцеси, котараци и мишоци няма нищо вярно, ако се опиташ да ги приложиш сега.

    Трябва да си мъж…

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *