Турците и еврейките най-задоволени сексуално

Скорошно проучване твърди, че рускините са  най-сексуално активните  жени от Източна Европа,  заедно с тези от Турция и Израел. Руските мъже обаче не могат да се похвалят с такива резултати.

Фармацевтична компания Pfizer е направила  проучването SHOW („Сексуално здраве и общо благосъстояние“) в девет страни, чрез което  се опитва да открие влиянието на сексуалното удовлетворение върху общото здравословно състояние и психическо състояние на хората.

Неговите резултати се оказват доста предсказуеми, защото за по-голямата част от хората сексът е на едно от първите места сред приоритетите в живота.

Данните от изследването показват, че със секс най-често се занимават  рускините – 12,7 пъти на месец и мъжете в Румъния – 12,4. Въпреки това се оказва, че „най-доволни от сексуалния си живот“   са  мъжете в   Турция (54%) и Израел (50%), а също така жените в Израел (44%) и в Полша (43%).

„Резултатите от изследването показват, че сексуалната удовлетвореност е важен компонент на щастието и пълнотата на живота и е тясно свързана с повишеното самочувствие и изграждане на успешни лични отношения“, – коментира резултатите от проучването израелският лекар Арик Шехтер.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *