Ще ни имплантират чиповете с … ваксини

Авторът на статията „Имплантиране на чипове чрез ваксинация“ Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.

Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и крадено от 30думи свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?

За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.

крадено от 30думи

Същото понятие  „нанотехнологии“ въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат  възможност по своя воля да създават нова материя,  крадено от 30думи на базата на изкуствена регулация.

Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще крадено от 30думи функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.

Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече крадено от 30думи е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция „Сигурност“ може да „види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за крадено от 30думи дистанционно управление (RMS).

С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин  на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види  халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, крадено от 30думи което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се крадено от 30думи контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.

Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да „продадат“ идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите,  ще бъдат привеждани крадено от 30думи в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои  „документи“ и „доказателства“, в които се посочва тяхната „ефективност“. По този начин до 2015 г.корпорациите ще са достигнали търговския етап.

ИЗТОЧНИК

защищено INVITEXT

Add Comment