Как заразиха Фреди Меркюри със спин- IV част

frediСлед като първите три части от разказа за унищожаването на  великия Фреди Меркюри бяха четени с голям интерес, публикуваме четвъртата, не последна част.

Продължение:

Но Фреди започва сериозно да се тревожи. Също така около него започват да се въртят хора, които  говорят за приятелите крадено от 30думи си, които умират от СПИН. Не забравяйте: по това време гей-активисти развиват  бясна дейност.

Всички тези хора го карат да предполага за непобедимостта на смъртоносната болест. Фреди решава да прекрати случайните връзки и се вземе в ръце.

Ахундова: „През май 1987 г., „Сън“ отпечатва вече известното ви интервю на крадено от 30думи Пол Прентер, в което Меркюри е представен като организатор на кокаинови партита и секс оргии, активен гей със стотици контакти с мъже.

След още малко време в пресата се появява скандално интервю на Фреди, в което той говори много открито за СПИН и личният си живот: „СПИН напълно промени моя крадено от 30думи поглед върху нещата. Преди това бях много разпуснат, а сега си седя у дома, не излизам никъде … Мисля, че всеки, който има безразборни сексуални отношения, трябва да се изследва за СПИН … Аз самият се тествах, чист съм … „

Веднага след като вестникът излиза на редакторите звъни разяреният крадено от 30думи Фреди, настоявайки за извинение. Интервю всъщност е имало, но Фреди е говорил само за  творческите си планове и малко за личния си живот, но той не е говорил нито за СПИН, нито за медицински тестове. Редакторът  се извинява и обещава да разследва, но опровержение няма,  освен че този фалшификат вече крадено от 30думи краси всички книги за Меркюри и състава му ».

Задачата за Фреди сега е друга- трябва да се изследва за ХИВ. Лекарите не могат да го посъветват: би било много погрешно. Търсият се близки приятели, за предпочитане с ХИВ / СПИН.

По това време  всички казват, че Фреди е жив, крадено от 30думи здрав и пълен с енергия. Но скоро таблоидите залагат друг капан: двама предполагеми  партньори на Фреди наскоро са починали от СПИН. И както изглежда,  Фреди се хваща.

Той крадено от 30думи е наблюдаван от най-добрите лекари, те идват при него с  най-приятелски отношения. Той не може да попадне в грешна болница – всички клиники за тестване за ХИВ, са под общия контрол на кликата. Сърдечните гейове му казват за най-добрата клиника, където са най-точните тестове, както и оборудването е най-доброто и крадено от 30думи в тях има  прекрасни сестри … С една дума, всичко е готово за да се накара певеца да се тества. И Фреди отива в същата клиника.

Ахундова смята: „Меркюри е бил заразен с вируса на СПИН през септември 1986 г. в лондонска болница Харли Стрийт. Това което се случва в крадено от 30думи Харли Стрийт – не е медицинска грешка или небрежност, а внимателно планирано поръчково убийства. В противен случай  „Сън“ нямаше да разбере за него  така бързо. „

И коментар веднага: Да се зарази със СПИН е невъзможно, СПИН (според собственото им определение) – е синдром на придобит имунен  дефицит, който се крадено от 30думи развива при наличие на инфекция с ХИВ „. HIV-инфектиране също е невъзможно. Тъй като това не е инфекция, а  ретровирус,   нещо като отговор на тялото към чуждо тяло. Тогава с какво е заразен Фреди? Което ще го доведе до катастрофално състояние, за което ще се говори от началото на 1989-1990 крадено от 30думи година?

И тогава Джим Хътън неочаквано за себе си ни дава ясен и изчерпателен отговор на този въпрос. Той съобщава в мемоарите си, че след посещението си в клиниката Фреди внезапно му се обадил и казал: „Лекарите току-що взеха от мен едно голямо късче («The doctors have just taken a крадено от 30думи big lump out of me»). Той казва това с тон на отчаяние и Джим решава да отиде при Фреди за да го успокои. В спалнята  Фреди показва на Джим  „малка раничка върху рамото му с големината на нокът, зашита с два шева. Лекарите току-що взеха част от тялото ми за  крадено от 30думи изследването и резултатите са : “ открит е СПИН“ (Буквално:  «He pointed to a tiny mark on his shoulder, no bigger than a thumbnail and with two tiny stitches in it. The doctors had taken a piece of his flesh for testing and the results had just come back. He крадено от 30думи had Aids».)

Факт е, че описаното от Джим Хътън не може да бъде резултат от тест за ХИВ! ХИВ тестът е  обикновена кръвна проба. Фреди показва на Джим следа от ваксинация!

защищено INVITEXT

Add Comment