Чии пирамиди са си присвоили фараоните?- II част

Очевидно е, че война в тези места наистина е имало. В конфронтация според легендата са се изправили един срещу друг боговете. Както се казва в легендата, по време на войната бог Сет се криел от бог Хор под земята. Може би, в този бункер тук? Такива „сигурни убежища“ в Египет крадено от 30думи са  открити много!

Списъкът на Манехон

За това, кои са били боговете, разказва свещеникът Манехон, който стана първият египетянин, написал на гръцки език историята на страната си. С  труда на свещеника  е съставен списък на египетските царски династии.

Египтолозите приемат само тази част на списъка, която се отнася до крадено от 30думи времето на фараоните. И абсолютно не признават реалното съществуване на тези които са управлявали преди тях. Манхон заявява, че по време на първите 12 300 години Египет е бил управляван от седем Велики  богове: Птах – 9 000 години, Ра – 1 000 години, Шу – 700 години, Геб – крадено от 30думи 500, Озирис – 450, Сет – 350, Гор – 300 години. Втората династия на боговете има  12 царе – Тот, Maat и десет други, те са управлявали  страната 1 570 година (средно около 120 години). Следва период на хаос, който продължава 350 години, докато на престола не сяда фараона с крадено от 30думи името Мен (Me-нос), който, както обикновено се смята, е и  първият фараон на Египет.

Времето за управление от боговете все повече се стопява. Това може да се обясни с факта, че условията на живот на Земята, са различни от тези, към които са адаптирани техните организми. Има   проучване, в което крадено от 30думи са анализирани подробно опитите на тези същества да се адаптират към живота на Земята.

За какво крещят артефактите?
Защо историци категорично отричат, че тези, които Манхон нарича боговете,  са реални хора от плът и кръв? „Защото няма доказателства за съществуването на такава цивилизация“ – казват историците.

Междувременно фурор сред крадено от 30думи „технократите“, произведе един фрагмент от надпис в храма на фараона Сети в Абидос. Сред йероглифите в него има  нещо като „каталог“ на техническите средства по онова време: самолети, хеликоптери, някакви механизми, в който специалисти отбелязват нещо като лазерна система, както и устройство, предназначено за движение по повърхността на земята на крадено от 30думи „въздушна възглавница“.

Изследователят Дмитрий Нечай предоставя убедителни доказателства, че самото учение на древните египтяни за задгробните скитания  на душата – не са нищо друго освен един далечен отглас от знания за далечни космически пътешествия, през което врене те остават в състояние на хибернация, а техните саркофази – аналог на капсули крадено от 30думи на космическите скитници.

В Кайрския музей има много много конкретни веществени доказателства, че Древен Египет е възникнал  върху руините на една високо развита цивилизация. Според независими експерти (включително тези, съпричастни към ракетостроенето), подобни изделия може да бъдатнаправени само с помощта на високотехнологично оборудване. Като например, кръгла купа,   разделена на три крадено от 30думи равни сектора – точно както съвременните мерителница. А самата купа е направена откварц, с дебелина половин милиметър. Дори и днес, процесът на обработка на твърдия и чуплив кварц е толкова сложен, че почти никой не го прави. Подобно ниво на изработка имат три хиляди експонати в музея! Един  поглед към крадено от 30думи тези ювелирни изработки няма как да не накара един наблюдател да се запита: „Какво е това нещо, което е движило  иструментите на майсторите?“

Много артефакти са скрити от очите на посетителите. Безпрецедентен мащаб през последните години придобиват   реставрационните дейности, въпреки че в действителност под предлог, че се пренареждат, древните паметници  крадено от 30думи се преработват по стандартите на възприятие на древната история на Египет. Така е по-просто.

Защото в противен случай  ще трябва да се признае съществуването на могъща доегипетска цивилизация. Но тогава ще се наложи  радикално да е промени външния вид в историята на човечеството.

Пирамидите са построени от пришълци

В древните крадено от 30думи митове на много народи се говори за богове, които са  слезли от небето и са учили  хората на различни изкуства, дали са им  различни знания, научили ги да изграждат храмове,  да обработват земята. В легендата се разказва как боговете са дали хората “ мъдрост и разум“ и са им дали крадено от 30думи от небесната „царска власт. Такива истории има в  почти всички народи с древна история, но Египет е в състояние да предложи на изследователите много повече,  отколкото текстове, които в продължение на хиляди години са предавани от уста на уста – огромни сгради, строителството на които от всяка гледна точка не крадено от 30думи е било възможно за човечеството в онзи етап на развитие . Това са пирамидите, поразяващи с техния размер, тяхното разположение и уменията, които са вложени в тяхното изграждане.

ТУК МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ И КРАТЪК ФИЛМ ПО ТЕМАТА. ПОТРЕСАВАЩ Е. (на руски език)

ВИЖТЕ И ПЪРВА ЧАСТ

защищено INVITEXT

Add Comment