Как убиха Фреди Меркюри – III част

frediВърхушката проспин избира за ролята на жертва най-подходящият човек. Фреди. На първо място, той е мегазвезда и дава възможност за една наистина голяма рекламна кампания за процъфтяващата спин промишленост. На второ място, този човек често ходи в гей клубове, и, разбира се, той ползва наркотици. Всичко това може да се  крадено от 30думи използва прекрасно.

Гей? Изглежда така … Заговорниците вече може да се успокоят с  етични съображения, тъй както се утешаваше с тях създателят на ваксината срещу хепатит В, избирайки жертвите само гейовете, които имат безразборни сексуални контакти. „Човешкият боклук – гейове и наркомани. За всички ще бъде по-добре, ако ги унищожат крадено от 30думи „- горе-долу такса се утешават заговорниците. По това време  СПИН все още се приписва само като вирус на хомосексуалисти. Хетеросексуалните, както и африканските деца, могат да спят спокойно.

Ананова пише: „В средата на 80-те – началото 90 -тте години в историята на западния шоу-бизнес е написана една от най-мръсните крадено от 30думи и тъмни страници, която може да се нарича „лов на звезди. “ Нейни жертви стават известни мъже – красиви, милионери и идоли на милиони, самотни или разведени. Рок Хъдсън, Фреди Меркюри, Рудолф Нуриев … Жертвата се разболява и изгаря за рекордно кратко време. До леглото на  безпомощния умиращ обезателно се крадено от 30думи оказва някой активист за борба срещу спин или движение за правата на сексуалните малцинства. Причината за смъртта е обявена като СПИН, както и накрая жертвата  посмъртно става хомосексуалист. Мълчанието на роднини и приятели се  купува, с мениджъри и компании се договаря, репутацията на покойния идол се унищожава с публикации за крадено от 30думи дивия му сексуален живот и скандални откровения на самопровъзгласили се приятели, които са  широко рекламирана в пресата. С разпространение на клюки за мъртвите идоли, те смазваха техните фенове и призоваваха всички за борба със СПИН чрез дарения на скромни (или не) дарения за същите тези фондове, за използването на презервативи крадено от 30думи и борбата за правата на хомосексуалистите.

Анализът на материалите по тази тема доведе до много разочароващо заключение – информацията за болестта и смъртта на Фреди Меркюри е тайна. крадено от 30думи Дори и сега, десет години след смъртта му.  За всеки известен човек,  който умира при сходни обстоятелства, можете да намерите всичко: от датата на диагнозата – година, месец и ден, името на лекаря, съобщил ужасните новини, номера и името на болницата, където се е случило, приблизителна дата, когато за съжаление крадено от 30думи човекът е разбрал, че е ХИВ-позитивен, как и къде той е бил лекуван,  какви лекарства е вземал и какви процедури е правил, как е протекло заболяването и др. и  др.  Това може да разберете за всеки – с изключение на Меркюри.

Не мисля, че можете да научите за други жертви крадено от 30думи на спинпромишлеността, но с Меркюри се решава мигновено: тялото му е кремирано веднага в присъствието на няколко роднини и приятели. Историята на болестта му е засекретена или просто е изчезнала.

Защо само в първия параграф на неговото завещание е записано неговото разпореждане за незабавна кремация (Фреди   много пъти е крадено от 30думи казвал колко дълбоко мрази погребалния бизнес)? Може би защото трупът  на Фреди е провокирал виждания от концентрационните лагери с хората- скелети? Нещо прекалено страшно? Има, обаче, друго обяснение.

С това обяснение се сблъскваме, когато четем на мемоарите на Джим Хътън, жена,   служител или приятел, или най-добър приятел, но определено крадено от 30думи е един от най-близките му хора през последните години на Фреди. Очевидно  на Джим Хътън може да се има доверие. Може би той сам е добавил някои порнокартинки, може да се прави на твърде независим и дори арогантен във връзка с Фреди, може би, Фреди никога не е правил секс крадено от 30думи с него, а само го е целунал по челото и са живели като двама монаси, за което Фреди говори в интервю в Ибиса през 1987 г., но, както изглежда, той е последният приятел на големия певец,  с който се чувства комфортно и като у дома си, отчаян в опитите си крадено от 30думи да намери пазителка на домашния си уют в някоя от жените си.

И така,  първият удар се нанася от таблоидите.
Джим разказва: „При пристигането ни от нашата японска ваканция  веднага след като напуснахаме паспортния контрол, към се завтекоха   фотограф и репортер от“ Флийт стрийт „, пъхайки под носа на Фреди  крадено от 30думи ужасна история за СПИН. Под заглавие „Звездата на Queen Фреди  в шок от СПИН. News of the World пише, че „Фреди тайно e преминал тест за  СПИН в Харли Стрийт под истинското си име“ Фреди Буласарa. Резултатите показват, че „смъртоносната болест“ не е открита. Статията е пълна глупост от началото крадено от 30думи до края.

Фреди беше изненадан. Защо никой от офиса в Лондон на Queen не вдигна тревога и не го информира за тази история?

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? – попита Фреди. – Писна ми от всичко това, а  сега си върви и ме остави на мира. „

крадено от 30думи

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? Фреди недоумява „- така крещеше следващото заглавие на Sun. Фреди беше бесен. „

И така, първата атака се провеждa в началото на 1986 г., хвърлeно е  първото семе на спин легендата в съзнанието на масите чрез жълтата преса, корпоративно здраво свързана със крадено от 30думи спинпромишлеността.

Отсега нататък, в очите на обществеността Фреди и СПИН започват да си съжителстват. Повече  мръсни статии не са необходими.

Следва…

Как Убиха Фреди Меркюри II част

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment