Как убиха Фреди Меркюри – III част

frediВърхушката проспин избира за ролята на жертва най-подходящият човек. Фреди. На първо място, той е мегазвезда и дава възможност за една наистина голяма рекламна кампания за процъфтяващата спин промишленост. На второ място, този човек често ходи в гей клубове, и, разбира се, той ползва наркотици. крадено от 30думи Всичко това може да се  използва прекрасно.

Гей? Изглежда така … Заговорниците вече може да се успокоят с  етични съображения, тъй както се утешаваше с тях създателят на ваксината срещу хепатит В, избирайки жертвите само гейовете, които имат безразборни сексуални контакти. „Човешкият боклук – гейове и наркомани. За всички ще крадено от 30думи бъде по-добре, ако ги унищожат „- горе-долу такса се утешават заговорниците. По това време  СПИН все още се приписва само като вирус на хомосексуалисти. Хетеросексуалните, както и африканските деца, могат да спят спокойно.

Ананова пише: „В средата на 80-те – началото 90 -тте години в историята на западния шоу-бизнес крадено от 30думи е написана една от най-мръсните и тъмни страници, която може да се нарича „лов на звезди. “ Нейни жертви стават известни мъже – красиви, милионери и идоли на милиони, самотни или разведени. Рок Хъдсън, Фреди Меркюри, Рудолф Нуриев … Жертвата се разболява и изгаря за рекордно кратко време. До леглото крадено от 30думи на  безпомощния умиращ обезателно се оказва някой активист за борба срещу спин или движение за правата на сексуалните малцинства. Причината за смъртта е обявена като СПИН, както и накрая жертвата  посмъртно става хомосексуалист. Мълчанието на роднини и приятели се  купува, с мениджъри и компании се договаря, репутацията на покойния идол крадено от 30думи се унищожава с публикации за дивия му сексуален живот и скандални откровения на самопровъзгласили се приятели, които са  широко рекламирана в пресата. С разпространение на клюки за мъртвите идоли, те смазваха техните фенове и призоваваха всички за борба със СПИН чрез дарения на скромни (или не) дарения за същите тези крадено от 30думи фондове, за използването на презервативи и борбата за правата на хомосексуалистите.

Анализът на материалите по тази тема доведе до много разочароващо заключение – информацията за болестта и смъртта на Фреди Меркюри е тайна. Дори и сега, десет години след смъртта му.  За всеки известен човек,  който умира при сходни обстоятелства, крадено от 30думи можете да намерите всичко: от датата на диагнозата – година, месец и ден, името на лекаря, съобщил ужасните новини, номера и името на болницата, където се е случило, приблизителна дата, когато за съжаление човекът е разбрал, че е ХИВ-позитивен, как и къде той е бил лекуван,  какви лекарства е вземал крадено от 30думи и какви процедури е правил, как е протекло заболяването и др. и  др.  Това може да разберете за всеки – с изключение на Меркюри.

Не мисля, че можете да научите за други жертви на спинпромишлеността, но с Меркюри се решава мигновено: тялото му е кремирано веднага в присъствието на няколко крадено от 30думи роднини и приятели. Историята на болестта му е засекретена или просто е изчезнала.

Защо само в първия параграф на неговото завещание е записано неговото разпореждане за незабавна кремация крадено от 30думи (Фреди   много пъти е казвал колко дълбоко мрази погребалния бизнес)? Може би защото трупът  на Фреди е провокирал виждания от концентрационните лагери с хората- скелети? Нещо прекалено страшно? Има, обаче, друго обяснение.

С това обяснение се сблъскваме, когато четем на мемоарите на Джим Хътън, жена,   служител или приятел, крадено от 30думи или най-добър приятел, но определено е един от най-близките му хора през последните години на Фреди. Очевидно  на Джим Хътън може да се има доверие. Може би той сам е добавил някои порнокартинки, може да се прави на твърде независим и дори арогантен във връзка с Фреди, може би, Фреди крадено от 30думи никога не е правил секс с него, а само го е целунал по челото и са живели като двама монаси, за което Фреди говори в интервю в Ибиса през 1987 г., но, както изглежда, той е последният приятел на големия певец,  с който се чувства комфортно и като у дома крадено от 30думи си, отчаян в опитите си да намери пазителка на домашния си уют в някоя от жените си.

И така,  първият удар се нанася от таблоидите.
Джим разказва: „При пристигането ни от нашата японска ваканция  веднага след като напуснахаме паспортния контрол, към се завтекоха   фотограф и репортер от“ Флийт стрийт „, крадено от 30думи пъхайки под носа на Фреди  ужасна история за СПИН. Под заглавие „Звездата на Queen Фреди  в шок от СПИН. News of the World пише, че „Фреди тайно e преминал тест за  СПИН в Харли Стрийт под истинското си име“ Фреди Буласарa. Резултатите показват, че „смъртоносната болест“ не е открита. Статията крадено от 30думи е пълна глупост от началото до края.

Фреди беше изненадан. Защо никой от офиса в Лондон на Queen не вдигна тревога и не го информира за тази история?

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? – попита Фреди. – Писна ми от всичко това, а  сега си върви и крадено от 30думи ме остави на мира. „

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? Фреди недоумява „- така крещеше следващото заглавие на Sun. Фреди беше бесен. „

И така, първата атака се провеждa в началото на 1986 г., хвърлeно е  първото семе на спин легендата в съзнанието на масите чрез жълтата крадено от 30думи преса, корпоративно здраво свързана със спинпромишлеността.

Отсега нататък, в очите на обществеността Фреди и СПИН започват да си съжителстват. Повече  мръсни статии не са необходими.

Следва…

Как Убиха Фреди Меркюри II част

защищено INVITEXT

Add Comment