10 причини да останеш стара мома

    Смята се, че омъжените жени са изключително щастливи, носят ги на ръце и ги обграждат с внимание. Време е да се развенчаят митовете  за нещастните „стари моми“ и да стане ясно защо много момичета днес  не бързат да се надянат сватбена рокля и венчален пръстен.

    1. Не се налага да се сменят всички документи.

    2. Ако се задържиш на корпоративни партита след полунощ, не се налага да се тревожиш за това, че трябва да даваш неприятно обяснение.

    3. Сама решаваш колко дълга пола да носиш.

    4. Планираш заслужената си почивка самостоятелно, а не гадаеш дали  съвпада с отпуската на съпруга.

    5. Ставаш многостранно развита личност: можеш  не само да забиваш пирони, да правиш ремонт на електрически уреди, и най-важното – със затворени очи  преинсталираш Windows.

    6. Винаги знаеш точно  какво къде се намира, какво има в хладилника, откъде са се появили мръсните чинии. И никога по време на общото почистване не намираш под леглото захвърлените преди шест месеца мръсни чорапи.

    7. С лекота приемаш от мъже цветя и скъпи подаръци – те не са закупени със средства от собствения ти, по някаква причина  наречен „семеен“ бюджет.

    8. Имаш по-големи шансове да си намериш работа: омъжените млади момичета не наемат поради повишения риск от забременяване.

    9. Гледаш по телевизията това, което искаш и  не участваш всяка вечер в битки за правото на притежание върху дистанционното.

    10. И накрая, най-важното. Нямаш свекърва.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *