Как убиха Фреди Меркюри – II част

iВеригата с убийците на Фреди Меркюри се простира до самия връх, където са ръководителите на фармацевтичните корпорации, представители на милитаризма и нео-колониализма, най-големите финансови магнати и в крайна сметка, всичките повелители на този свят, за което ние знаем абсурдно малко.

Кой точно е отговорен за това решение  – това ние крадено от 30думи никога няма да узнаем. Но дали наистина са важни за нас имената? Това е същността на корпоративните престъпления – те се извършват от някой безличен субект. Мога само да конкретизирам това : поръчителите на убийството на  Фреди – това са милитаристите, които възглавяват антиспин програмата. Изпълнителите- личният лекар на певеца крадено от 30думи Гордън Аткинс и неговите поддръжници заедно с Джим Бийч.

В началото на 1987 г. в тялото на певецае въведена смъртоносната ваксина срещу хепатит В, което води до катастрофален имунодефицит.  Нова медицинска макрокорпорация, която може да бъде наречена „SPIDPROM“, е все още доста нова. Програмата се управлява  от две от крадено от 30думи великите сили – медико-промишления комплекс и висшите милитаристични кръгове. Идеята за ново биологично оръжие, наречено СПИН все още зрее в съзнанието на своите създатели.

Хиляди гейове продължават да умират болезнено и да попълват  необходимите статистически данни. Истинската причина за тези смъртни случаи ( ваксина срещу хепатит Б) е старателно прикривана. крадено от 30думи Вместо това  епидемията е била обявена за „неизвестно заболяване“, колебливо наречена СПИН. Но какво по-нататък следва? Теорията все още не е готова,   практика също липсва.

Военните кръгове в Съветския съюз веднага се намесват в този комплот и правят изявление: Америка започва да  разработва нови биологични оръжия. Генералите на СССР  вярно крадено от 30думи чуват техните колеги в чужбина. В отговор, вестник Time  (от 17-ти Ноември, 1986) назовава мнението на СССР „инфекциозна пропаганда“. Същия ден в Ню Делхи излиза публикация в Times of India, която е солидарна със становището на Съветския съюз и предупреждава за  биологичните оръжия вече излезл  извън контрол.

Робърт Гало още крадено от 30думи през 1984 г.  прави сензационно изявление за откриването на нов „вирус“ (той никога не получи Нобелова награда, теорията му е разгромена). Практика и последователна концепция все още няма. Както  обаче няма и „лекарство“, което би могло да бъде продадено. Имуностимулатори? За медицинската логика – да. Но не и за логиката крадено от 30думи на създателите на биооръжията . Те вадят от рафтове най-токсичното вещество, не приличащо дори на химиотерапия,  в рекордно кратки срокове се правят изпитвания и под аплодисментите на гей активистите, настояващи за нови, „иновативни лекарства, го хвърлят  на пазара, на астрономически цени.

Всичко това се случва през 1986-1987. Годината на раждане крадено от 30думи на една от най-влиятелните корпорации и до днес, годините на бясна дейност на истинския елит на бъдещия SPIDPROM, все още не влязъл в период на стагнация. Парите се изтеглят отвсякъде, но най-вече от най-богатите в САЩ и ракови фондации.

За убедителност  SPIDPROM  отчаяно се нуждае от една рок звезда с крадено от 30думи диагноза СПИН. И за предпочитане е най-голямата рок звезда.

Как убиха Фреди Меркюри – I част

защищено INVITEXT

One thought on “Как убиха Фреди Меркюри – II част

  1. Анонимен

    - Edit

    Боже,пази света от тези богати мизерници…,почивай в мир,Фреди!

Add Comment