Как убиха Фреди Меркюри – II част

iВеригата с убийците на Фреди Меркюри се простира до самия връх, където са ръководителите на фармацевтичните корпорации, представители на милитаризма и нео-колониализма, най-големите финансови магнати и в крайна сметка, всичките повелители на този свят, за което ние знаем абсурдно малко.

Кой точно е отговорен за крадено от 30думи това решение  – това ние никога няма да узнаем. Но дали наистина са важни за нас имената? Това е същността на корпоративните престъпления – те се извършват от някой безличен субект. Мога само да конкретизирам това : поръчителите на убийството на  Фреди – това са милитаристите, които възглавяват антиспин програмата. крадено от 30думи Изпълнителите- личният лекар на певеца Гордън Аткинс и неговите поддръжници заедно с Джим Бийч.

В началото на 1987 г. в тялото на певецае въведена смъртоносната ваксина срещу хепатит В, което води до катастрофален имунодефицит.  Нова медицинска макрокорпорация, която може да бъде наречена „SPIDPROM“, е все още доста нова. Програмата крадено от 30думи се управлява  от две от великите сили – медико-промишления комплекс и висшите милитаристични кръгове. Идеята за ново биологично оръжие, наречено СПИН все още зрее в съзнанието на своите създатели.

Хиляди гейове продължават да умират болезнено и да попълват  необходимите статистически данни. Истинската причина за тези смъртни случаи ( ваксина срещу крадено от 30думи хепатит Б) е старателно прикривана. Вместо това  епидемията е била обявена за „неизвестно заболяване“, колебливо наречена СПИН. Но какво по-нататък следва? Теорията все още не е готова,   практика също липсва.

крадено от 30думи

Военните кръгове в Съветския съюз веднага се намесват в този комплот и правят изявление: Америка започва да  разработва нови биологични оръжия. Генералите на СССР  вярно чуват техните колеги в чужбина. В отговор, вестник Time  (от 17-ти Ноември, 1986) назовава мнението на СССР „инфекциозна пропаганда“. Същия ден в Ню крадено от 30думи Делхи излиза публикация в Times of India, която е солидарна със становището на Съветския съюз и предупреждава за  биологичните оръжия вече излезл  извън контрол.

Робърт Гало още през 1984 г.  прави сензационно изявление за откриването на нов „вирус“ (той никога не получи Нобелова награда, теорията му е разгромена). Практика и крадено от 30думи последователна концепция все още няма. Както  обаче няма и „лекарство“, което би могло да бъде продадено. Имуностимулатори? За медицинската логика – да. Но не и за логиката на създателите на биооръжията . Те вадят от рафтове най-токсичното вещество, не приличащо дори на химиотерапия,  в рекордно кратки срокове се правят изпитвания крадено от 30думи и под аплодисментите на гей активистите, настояващи за нови, „иновативни лекарства, го хвърлят  на пазара, на астрономически цени.

Всичко това се случва през 1986-1987. Годината на раждане на една от най-влиятелните корпорации и до днес, годините на бясна дейност на истинския елит на бъдещия SPIDPROM, все още не влязъл в крадено от 30думи период на стагнация. Парите се изтеглят отвсякъде, но най-вече от най-богатите в САЩ и ракови фондации.

За убедителност  SPIDPROM  отчаяно се нуждае от една рок звезда с диагноза СПИН. И за предпочитане е най-голямата рок звезда.

Как убиха Фреди Меркюри – I част

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

One thought on “Как убиха Фреди Меркюри – II част

  1. Анонимен

    - Edit

    Боже,пази света от тези богати мизерници…,почивай в мир,Фреди!

Add Comment