Аудио оръжие за да накажете шумни съседи и гаден шеф

Разработено е устройство, което може буквално да побърка човека, срещу когото е насочено. Най-странното  е, че може да се купи съвсем легално и струва само $ 30. Както твърдят разработчиците, устройството е най-доброто, използвано за елегантно отмъщение.

Джаджата се нарича Sonic Nausea и работи с  крадено от 30думи батерия от 9 V . Представлява  преносимо електронно устройство, което произвежда уникална  комбинация от ултразвукови вълни. Производителите твърдят, че звуковото оръжие е проектирано специално за това, за да предизвика у  човек тежко главоболие, силна раздразнителност, потене, загуба на координация, гадене и дори повръщане.

Според производителите, това нещо работи на крадено от 30думи принципа и има същия ефект, подобен  на звуковите пушки. Известно е, че по-специално в САЩ, има звукови оръдия, влияещи върху поведението на тълпата – хората губят самообладание, обхваща ги страх, виене на свят, гадене. А самото оръжие се използва за разпръсване на демонстрации.

Въпреки това, създателите на Sonic Nause предупреждават, че продуктът им трябва да се използва за мирни и справедливи каузи. Те съветват да скриете устройството в къщата на гаден съсед, ако той ви досажда с шумни крадено от 30думи купони през нощта. Препоръчва се също за наказание на  арогантен шеф.

защищено INVITEXT

Add Comment