Конспирации: Най-вероятно Тайното световно правителство все пак съществува…

Хората не вярват че държавите се управляват от президенти, премиери,  и други „видими“ длъжностни лица. Подозират, че реалната власт – силна и непоколебима, но скрита – е съсредоточена в ръцете на някой друг. Като масоните, например.

Особено подозрителни граждани  дори формираха т. нар. „Световна теория крадено от 30думи на конспирацията“, според която светът е управляван от малка шепа хора. Те са богати,  заемат високи постове.

Считат себе си за избрани, а всички други – безполезни консуматори. И за да се отърват от човешкия баласт, подбуждат войни, генерират нови смъртоносни болести, подмамват хората с наркотици, алкохол, порнография.

В крадено от 30думи резултат на това зло творение на  елита в света,  след известно време  броят на хората на  планетата трябва да бъдат само един милиард –   „златен“, които в крайна сметка ще могат щастливо и свободно да ползват всички предимства, дадени от природата: свеж въздух, прясна вода и натурални продукти.

Пълна глупост, крадено от 30думи ще каже някой. Въпреки това разузнавачът от  британските тайни служби на MI6 (SIS)  Джон Колман в книгата си „Комитет 300. Тайните на свeтoвното правителство “ доказва: една могъща тайна организация съществува.

„По време на кариерата си като служител в британското разузнаване – казва Колман – Аз многократно имах достъп до крадено от 30думи строго поверителни документи, чието съдържание е изключително откровено. Научих що за сила контролира и управлява правителствата на много страни. Бях толкова разгневен, че реших да кажа  това на света, който е в неведение.

Представете си една могъща група, която не признава национални граници, която включва банки, застрахователи, добив на въглища, крадено от 30думи търговията, медицината, производството на петрол, чиито членове са отговорни единствено пред членовете на тази група. Това е „Комитет  300“ – върховен контролен орган, който управлява света от 1897 година. Неговият  гръбнак сега са 300 най-влиятелни хора в света.

Могъщите заговорници

Според Coleman, в „Комитет 300“ работят тайни организации и крадено от 30думи мозъчни тръстове. Ето някои от тях.

„Съветът по външни отношения“   от 1921 г.  обединява най-влиятелните хора в САЩ и западния свят: от бивши и настоящи президенти до служители на ЦРУ. Създаден е от американския банкер Морган. Контролира Федералния резерв, Нюйоркската фондова борса и водещи медии.

През 1954 г. „Bilderberg group“ крадено от 30думи (по името на Bilderberg Hotel в холандския град Osterback, в който провежда първото си заседание) се присъедини към американския елит и европейския.

През 1973 г. се появява и третата от най-важните структури – „Тристранната комисия“, включваща представители от САЩ, Европа и Япония. Нейната цел – да се създаде механизъм на крадено от 30думи глобалното планиране и дългосрочно преразпределение на ресурсите „.

Римският клуб от 1968 г. насам  се превръща в един от най-големите чуждестранни подразделения на Комитет 300 . Обединява учени, глобалисти, футуристи и интернационалисти от различни сфери. Разполага със собствена   разузнавателна агенция, а и „заема“ информация от Интерпол, ФБР и Моссад.

крадено от 30думи Контролира работата на тези организации милиардерът Дейвид Рокфелер.

Това е частичен списък на сътрудниците на четирите „чудовища“: „Кръгла маса“, „Milner group“, „Орденът на Св. Йоан от Йерусалим“, „Deutsche Stiftung Marshal, Фондация Cini“, „Фабиан“, „Венецианската черна аристокрация“ „Монт Пелерин обществото“, „Hellfire Club“ и, разбира се, масоните. Майката на всички световни мозъчни крадено от 30думи тръстове и изследователски институции – Тавистокският институт за човешки отношения „, на който сега започва да помога Станфордският  изследователски институт.

Според Coleman, „Комитет 300“   включва кралицата на Англия, кралицата на Холандия, кралицата на Дания и Европейските кралски  семейства, Джордж У. Буш, Едуард Картър, Хюстън Стюарт Чембърлейн, Уинстън Чърчил, Франсоа Митеран, крадено от 30думи Жан Моне, Ернест Опенхаймер и неговия наследник Хари .

През 1990 г. да участва  в подготовката за създаването на единно  правителство на света е поканена и  Русия. „Борис Елцин използвал декретите на “ Комитет 300, за да може в качеството на  експеримент  да наложи волята на управляващия елит на Русия крадено от 30думи „, – пише разузнавачът Колман.

Грандиозни планове

Колман очертава един нов световен ред така, както си го представя  „Комитет 300“.

За „Лидерите“: Ще има единно правителство в света и единна парична система при постоянни неизбираеми наследствени олигарси, които ще назначават ръководители от помежду си под формата на една феодална крадено от 30думи система, тъй както е било в Средновековието.

Закони: Средна  класа няма да има – само управници и служители. Всички закони ще бъдат хармонизирани в рамките на правната система на световни съдилища, като се използва един и същ кодекс на законодателството за изпълнението на който ще следи полицията на  Единното крадено от 30думи световно правителството, а обединените въоръжените сили ще приложат законодателство във всички бивши страни, които вече няма да са разделени с граници.

Религия: Ще бъде разрешена само една религия крадено от 30думи под формата на църквата на Правителството, която тайно съществува от 1920 г. Всички християнски църкви ще бъдат забранени.

За контрол: „Всички хора ще носят идентификационни номера (ID). И ще влязат в една консолидирана компютърна система на НАТО в Брюксел заедно с подробни досиета.

Семейство: Бракът ще бъде отменен. крадено от 30думи Децата ще бъдат взимани от родителите си в ранна възраст, като ще се отглеждат в специални институции, като държавна собственост. Свободния  секс  ще е задължителен.

За децата: Ако една жена забременее, след като вече има две деца, насилствено ще се изпраща в клиника за аборт и стерилизация.

За крадено от 30думи ресурсите: Само членовете на „Комитет 300“ и техните избрани представители ще имат право да се разпореждат със земните ресурси. Земеделието ще бъде изключително в ръцете на „Комитет 300”, а производството на храни ще бъде строго контролирано.

За социалната политика: Най-малко 4 милиарда „безполезни консуматори“ ще бъдат унищожени до 2050 крадено от 30думи г., чрез ограничени войни, организирани смъртоносни епидемии, бързо протичащи болести и глад. Количествата електричество, храна и вода, ще се запазят на ниво  достатъчно само за оцеляването на бялото населението на Западна Европа и Северна Америка, а след това и други раси.

Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде крадено от 30думи намалено по-бързо, отколкото в други континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 млрд., от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани заради това  защото те в продължение на векове са  свикнали да се подчиняват безпрекословно на властите. От време на време ще бъде изкуствено създаден недостиг крадено от 30думи на храна, вода и медицински грижи за да се напомня на масите: съществуването им зависи изцяло от добрата воля на Комитет  300.

За парите: Няма да има пари в брой. Всички плащания ще са с помощта на дебитна карта. Всеки, който е нарушил правилата и разпоредбите на Комитет 300″ ще крадено от 30думи бъде наказан със спирането на картите за време, в зависимост от естеството и тежестта на нарушението.

Актуално

Колман твърди, че поддръжниците на световното правителството усилено промиват  мозъците на хората с пренаписване на историята, създават „идеални“ хора и работят за намаляване на населението.

„Профилиране“ –   метод, разработен през 1922 крадено от 30думи г. със заповед на „Кралския институт за международни отношения (KIMD). Той е в основата на сегашното НЛП – Невро- лингвистичното програмиране, с което може да повлияе на мислите и действията на хората. Този метод е бил използван от майор Джон Рис, британски военнен специалист, върху 80 000 „морски свинчета“ от крадено от 30думи британската армия и върху пленени войници, които са били подложени на много видове психотестове. По-късно в Университета в Съсекс е създаден специален център за промиване на съзнанието, но на цивилното население. Тази суперсекретна институция се нарича „Изследователски институт за научна политика (IINP).

Рокфелеровата  фондация  субсидира  работата по създаване на идеалната крадено от 30думи история на  общество след Втората световна война, когато, разбира се, победителите бяха британските и американските войски.

В частни лаборатории, също с  парите от Фондация Рокфелер, на базата на декодиране на човешкия геном се създават генетични карти с  качествата на идеалния човек, така че в бъдеще да се отглеждат гении в крадено от 30думи епруветка и послушни неуязвими войници.

На конференция на Световната правителство бе одобрена  управленската програма за регулиране на световното население. Основната  цел – да се обезпечи рязък спад на плодородието в страни, които не принадлежат към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 страни, към които да се прилагат мерки за насилствена крадено от 30думи стерилизация на мъжете и жените.

Според плановете личният състав на Световното правителство, ще се определя на тайни срещи на такива органи като „Bilderberg“ QS, „Тристранната комисия“ и „Римския клуб.“ Те ще подготвят условията за преминаване към единна система за света. За тази цел се създават така наречените „национални клонове“ в крадено от 30думи най-стратегически важните страни на света. Формират се паралелни властови структури, състоящи се от съществуващите и потенциалните бъдещи политици, журналисти, интелектуалци, финансисти и анализатори. Тяхната задача е да се справят с общественото мнение преди проектът за Световното правителство да бъде широко оповестен.

http://news.rin.ru/news_text/159283/

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по крадено от 30думи темата в нашата страница:


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment