Конспирации: Най-вероятно Тайното световно правителство все пак съществува…

Хората не вярват че държавите се управляват от президенти, премиери,  и други „видими“ длъжностни лица. Подозират, че реалната власт – силна и непоколебима, но скрита – е съсредоточена в ръцете на някой друг. Като масоните, например.

Особено подозрителни граждани  дори формираха т. нар. „Световна теория на конспирацията“, според която светът крадено от 30думи е управляван от малка шепа хора. Те са богати,  заемат високи постове.

Считат себе си за избрани, а всички други – безполезни консуматори. И за да се отърват от човешкия баласт, подбуждат войни, генерират нови смъртоносни болести, подмамват хората с наркотици, алкохол, порнография.

крадено от 30думи

В резултат на това зло творение на  елита в света,  след известно време  броят на хората на  планетата трябва да бъдат само един милиард –   „златен“, които в крайна сметка ще могат щастливо и крадено от 30думи свободно да ползват всички предимства, дадени от природата: свеж въздух, прясна вода и натурални продукти.

Пълна глупост, ще каже някой. Въпреки това разузнавачът от  британските тайни служби на MI6 (SIS)  Джон Колман в книгата си „Комитет 300. Тайните на свeтoвното правителство “ доказва: една могъща тайна организация съществува.

„По време крадено от 30думи на кариерата си като служител в британското разузнаване – казва Колман – Аз многократно имах достъп до строго поверителни документи, чието съдържание е изключително откровено. Научих що за сила контролира и управлява правителствата на много страни. Бях толкова разгневен, че реших да кажа  това на света, който е в неведение.

крадено от 30думи

Представете си една могъща група, която не признава национални граници, която включва банки, застрахователи, добив на въглища, търговията, медицината, производството на петрол, чиито членове са отговорни единствено пред членовете на тази група. Това е „Комитет  300“ – върховен контролен орган, който управлява света от 1897 година. Неговият  гръбнак сега са крадено от 30думи 300 най-влиятелни хора в света.

Могъщите заговорници

Според Coleman, в „Комитет 300“ работят тайни организации и мозъчни тръстове. Ето някои от тях.

„Съветът по външни отношения“   от 1921 г.  обединява най-влиятелните хора в САЩ и западния свят: от бивши и настоящи президенти до служители на ЦРУ. Създаден е от крадено от 30думи американския банкер Морган. Контролира Федералния резерв, Нюйоркската фондова борса и водещи медии.

През 1954 г. „Bilderberg group“ (по името на Bilderberg Hotel в холандския град Osterback, в който провежда първото си заседание) се присъедини към американския елит и европейския.

През 1973 г. се появява и третата от най-важните структури – крадено от 30думи „Тристранната комисия“, включваща представители от САЩ, Европа и Япония. Нейната цел – да се създаде механизъм на глобалното планиране и дългосрочно преразпределение на ресурсите „.

Римският клуб от 1968 г. насам  се превръща в един от най-големите чуждестранни подразделения на Комитет 300 . Обединява учени, глобалисти, футуристи и интернационалисти от крадено от 30думи различни сфери. Разполага със собствена   разузнавателна агенция, а и „заема“ информация от Интерпол, ФБР и Моссад.

Контролира работата на тези организации милиардерът Дейвид Рокфелер.

Това е частичен списък на сътрудниците на четирите „чудовища“: „Кръгла маса“, „Milner group“, „Орденът на Св. Йоан от Йерусалим“, „Deutsche Stiftung Marshal, Фондация Cini“, „Фабиан“, крадено от 30думи „Венецианската черна аристокрация“ „Монт Пелерин обществото“, „Hellfire Club“ и, разбира се, масоните. Майката на всички световни мозъчни тръстове и изследователски институции – Тавистокският институт за човешки отношения „, на който сега започва да помога Станфордският  изследователски институт.

Според Coleman, „Комитет 300“   включва кралицата на Англия, кралицата на Холандия, кралицата на крадено от 30думи Дания и Европейските кралски  семейства, Джордж У. Буш, Едуард Картър, Хюстън Стюарт Чембърлейн, Уинстън Чърчил, Франсоа Митеран, Жан Моне, Ернест Опенхаймер и неговия наследник Хари .

През 1990 г. да участва  в подготовката за създаването на единно  правителство на света е поканена и  Русия. „Борис Елцин използвал декретите на “ крадено от 30думи Комитет 300, за да може в качеството на  експеримент  да наложи волята на управляващия елит на Русия „, – пише разузнавачът Колман.

Грандиозни планове

Колман очертава един нов световен ред така, както си го представя  „Комитет 300“.

За „Лидерите“: Ще има единно правителство в света и единна парична система крадено от 30думи при постоянни неизбираеми наследствени олигарси, които ще назначават ръководители от помежду си под формата на една феодална система, тъй както е било в Средновековието.

Закони: Средна  класа няма да има – само управници и служители. Всички закони ще бъдат хармонизирани в рамките на правната система на световни съдилища, като крадено от 30думи се използва един и същ кодекс на законодателството за изпълнението на който ще следи полицията на  Единното световно правителството, а обединените въоръжените сили ще приложат законодателство във всички бивши страни, които вече няма да са разделени с граници.

Религия: Ще бъде разрешена само една религия под формата на църквата на крадено от 30думи Правителството, която тайно съществува от 1920 г. Всички християнски църкви ще бъдат забранени.

За контрол: „Всички хора ще носят идентификационни номера (ID). И ще влязат в една консолидирана компютърна система на НАТО в Брюксел заедно с подробни досиета.

Семейство: Бракът ще бъде отменен. Децата ще бъдат взимани от крадено от 30думи родителите си в ранна възраст, като ще се отглеждат в специални институции, като държавна собственост. Свободния  секс  ще е задължителен.

За децата: Ако една жена забременее, след като вече има две деца, насилствено ще се изпраща в клиника за аборт и стерилизация.

За ресурсите: Само членовете на „Комитет крадено от 30думи 300“ и техните избрани представители ще имат право да се разпореждат със земните ресурси. Земеделието ще бъде изключително в ръцете на „Комитет 300”, а производството на храни ще бъде строго контролирано.

За социалната политика: Най-малко 4 милиарда „безполезни консуматори“ ще бъдат унищожени до 2050 г., чрез ограничени войни, организирани крадено от 30думи смъртоносни епидемии, бързо протичащи болести и глад. Количествата електричество, храна и вода, ще се запазят на ниво  достатъчно само за оцеляването на бялото населението на Западна Европа и Северна Америка, а след това и други раси.

Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще бъде намалено по-бързо, отколкото в други крадено от 30думи континенти, докато световното население достигне управляемо ниво от 1 млрд., от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, избрани заради това  защото те в продължение на векове са  свикнали да се подчиняват безпрекословно на властите. От време на време ще бъде изкуствено създаден недостиг на храна, вода и медицински крадено от 30думи грижи за да се напомня на масите: съществуването им зависи изцяло от добрата воля на Комитет  300.

За парите: Няма да има пари в брой. Всички плащания ще са с помощта на дебитна карта. Всеки, който е нарушил правилата и разпоредбите на Комитет 300″ ще бъде наказан със спирането на крадено от 30думи картите за време, в зависимост от естеството и тежестта на нарушението.

Актуално

Колман твърди, че поддръжниците на световното правителството усилено промиват  мозъците на хората с пренаписване на историята, създават „идеални“ хора и работят за намаляване на населението.

„Профилиране“ –   метод, разработен през 1922 г. със заповед на „Кралския крадено от 30думи институт за международни отношения (KIMD). Той е в основата на сегашното НЛП – Невро- лингвистичното програмиране, с което може да повлияе на мислите и действията на хората. Този метод е бил използван от майор Джон Рис, британски военнен специалист, върху 80 000 „морски свинчета“ от британската армия и върху пленени крадено от 30думи войници, които са били подложени на много видове психотестове. По-късно в Университета в Съсекс е създаден специален център за промиване на съзнанието, но на цивилното население. Тази суперсекретна институция се нарича „Изследователски институт за научна политика (IINP).

Рокфелеровата  фондация  субсидира  работата по създаване на идеалната история на  общество след Втората крадено от 30думи световна война, когато, разбира се, победителите бяха британските и американските войски.

В частни лаборатории, също с  парите от Фондация Рокфелер, на базата на декодиране на човешкия геном се създават генетични карти с  качествата на идеалния човек, така че в бъдеще да се отглеждат гении в епруветка и послушни неуязвими войници.

крадено от 30думи

На конференция на Световната правителство бе одобрена  управленската програма за регулиране на световното население. Основната  цел – да се обезпечи рязък спад на плодородието в страни, които не принадлежат към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 страни, към които да се прилагат мерки за насилствена стерилизация на мъжете и жените.

крадено от 30думи

Според плановете личният състав на Световното правителство, ще се определя на тайни срещи на такива органи като „Bilderberg“ QS, „Тристранната комисия“ и „Римския клуб.“ Те ще подготвят условията за преминаване към единна система за света. За тази цел се създават така наречените „национални клонове“ в най-стратегически важните страни на света. крадено от 30думи Формират се паралелни властови структури, състоящи се от съществуващите и потенциалните бъдещи политици, журналисти, интелектуалци, финансисти и анализатори. Тяхната задача е да се справят с общественото мнение преди проектът за Световното правителство да бъде широко оповестен.

http://news.rin.ru/news_text/159283/

© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

крадено от 30думи


© 2019 30dumi.eu All rights reserved!

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment