Волен Сидеров съветва: Не се разправяйте с ромите, дори и да ви обиждат *

volen-siderovНадявам се за строго наказание, да посегнеш на лекарката и то в родилен дом е недопустимо”, сподели Волен Сидеров пред БТВ

“Да посегнеш на лекар в родилен дом трябва да си изрод. Това е някакво отклонение. За да го направиш значи ти вътрешно си го носил. Надявам се за строго наказание, да посегнеш на лекарката и то в родилен дом е недопустимо”, сподели Волен Сидеров пред БТВ.

Той дискутира и предложението издръжката за третото дете в семейството да се поеме от държавата. „Такива ходове направи Орбан в Унгария. Тук трябва да се направи разделение за такива, които носят отговорност, и такива, които не. За вторите държавата не трябва да отговаря“, казва той и подчерта, че първо трябва да се реши проблемът с второто дете.

„Говоря с много мои млади колежки, който чакат да направят кариера и отлагат. За щастие при нас с Деница, тя няма съображения да имаме второ дете, но това е божа работата. Разбира се, че и аз нямам против, въпреки годините ми“ , коментира Сидеров.

Той не пропусна и случващото се в Асеновград.

„Началото на всичко това е в годините след 90-та. Беше заложено така, че тази общност не само да не се интегрира, но да се капсулова и да се превърне в затворено общество, което да развъжда престъпници. Наложено е отвън да се разбие България, да има евтина работна ръка.”

„Малко хора го знаят, но в Западна Германия е провеждан геноцид спрямо ромите и те са почти изчезнали. България винаги е имала толерантност спрямо ромите. Западните държави, които ни казват да интегрираме ромите, отказват да го направят“, заяви Сидеров.

Във връзка с другия случай на агресия от Смолян, където роми са пребили брутално младо момче, той коментира какво би направил.

„Бих се ангажирал да поканя ПГ на „Обединени патриоти“ и вътрешният министър и да се поработи да се предотвратяват такива инциденти. Моят съвет е – избягвайте всякакви разпри с представители на тази общност, защото това напрежение расте и става спирала. Дори и да се почувствате обидени, по-добре отминете.“

Отношенията между политическите партии също беше една от темите на разговора.

„Националистите не само че не сме опасни, полезни сме. Малко, ако ДПС и останалите, които не са влезли в парламента, да запазят спокойствие, за да поработят нашите представители, да се види дали сме опасни или полезни. Ние сме тези, които карат ГЕРБ да приемат неща, които иначе не биха приели. Неща, които са достатъчно смели. Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел“, изказа се още Волен Сидеров.

  •  * Оригинално заглавие: Сидеров: Не се разправяйте с ромите, защото напрежението расте

Източник: alarmanews.com

loading...