Министърът на културата Боил Банов сигурно е горд, че Криско възпя дупарата и го поздрави за РД

Рапърът Криско се похвали с официален поздравителен адрес от новия министър на културата Боил Банов по случай рождения му ден.

„Уважаеми г-н Талев, приемете моите искрени поздравления и благопожелания по случай рождения ви ден! Бъдете здрав и вдъхновен, желая Ви още много професионални и лични успехи и постижения. Честит празник!“. Следва подпис на министъра.

През последните години Криско е един от любимците на тийнейджърите, но не става ясно с какво е допринесъл за развитието на българската култура, че министърът му отделя специално внимание.

Някак си свикнахме с кошниците от президента Георги Първанов на концертите на Веселин Маринов, но министерските честитки за рожден ден явно са много важни за културното ни развитие.

Криско определено има с какво да се похвали. Работи, изкарва си прехраната с музика, което малцина правят у нас. Има хитове, но определено няма как да бъде двигател на културното министерство. Което и без това е ударило дъното. Питайте различните гилдии и ще разберете, че проблемите не са никак малко за решаване.

Боил Банов сигурно е горд, че Криско възпя дупарата. Да, не е Гери-Никол.

„Карам го айляк и гледам всичко да е точно.
Мога да я галя по дупара денонощно“.

Това е цитат от песента му с Мария Илиева „Видимо доволни“. В същото парче, където любимецът на министъра пее как се „пукат готино“ и „Най ми е удобно дупето ти сочно“.

„Ето това е министър“, радват се неговите фенове. Наистина, това е министър!

„Шапка ти свалям“ г-н Банов. Културата ни е „Идеал Петров“ и всички сме „Видимо доволни“. Било, к’вот било, но не ни карай да съжаляваме за Вежди.

И понеже сме на тема творчество на Криско, той има и такава песен „Ако искаш да те забележат“. Г-н министър, забелязахме ви!

А на Криско – честит рожден ден на патерици. Това, което умее го прави добре. И не са му нужни честитки. Нищо, че за него е чест…

По публикацията работи: Александър Попов

Прочети още на: http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/05/12/dynoto-na-kulturata-ministyryt-chestiti-rojdeniia-den-na-krisko.340824

loading...