Мистерии: Електрическо момче от Индия пали LED лампи, само като ги докосва с ръцете си (видео)

диод9-годишният Абу Тахир от индийския град Алепепи, Керала, първоначално изненадал близките си, а след това и интернет потребителите, когато открил тази своя необичайна способност. Очевидно Абу знае как да пали светодиодни ламо само докосне електрическите им контакти, с която и да е част от тялото си.

Съобщава се, че момчето случайно научило за мистериозната си способност наскоро. Баща му Низар, който, между другото, работи като електротехник, решил да замени лампите с нажежаема жичка у дома си с модерните светодиодни и купил няколко такива.

Той помолил сина си да му подаде една от купените електрически крушки, а изкуственият светлинен източник внезапно светнал в ръката на момчето. Лелята на Абу била толкова впечатлена от това, че веднага записала племенника си с камерата на смартфона и качила видеото в интернет. Обикновените лампи обаче, не светват в ръцете на този малък феномен.

Журналистите потвърдиха: момчето всъщност пали LED лампа

Скоро семейството било посетено от журналисти, които внимателно проверили странната история и заключили, че това не е трик. LED лампите всъщност светват, ако контактите им се докосват до кожата на ученика.

Някои скептици обаче казват, че тийнейджърът включва към тялото си лек електрически ток, който кара лампите да светят.

Още по темата: