И китайците са заснели извънземен кораб на Луната (видео)

луната

Известният уфолог, конспиролог и виртуален археолог Джордж Греъм, автор на канала в YouTube „Streetcap1“, твърди, че е успял да намери поредната изненадваща аномалия на снимки на Луната.

Специалистът казва, че преглеждал снимките, получени от китайската автоматична междупланетна станция „Чанъе-3“, и забелязал на една от тях огромен изскуствен обект, който определено прилича на космически кораб. И понеже човек не може да създаде такъв кораб, изследователят смята, че това е космически кораб на извънземни.

Ето какво пише Греъм:

Не знам какво друго може да бъде. Погледнете детайлите на този обект. Не съм обработвал снимката по никакъв начин: не съм променя яркостта, контраста или цвета. Ето как изглежда снимката от лунната мисия на китайския апарат Чанъе-3:

pic-29-12-2017-1001502

Всеки път, когато правя такива открития, сериозно се изненадвам. Но не ме изненадва това , че има много следи от разумни същества на Луната или Марс. Това вече е известно на всеки, който се интересува от тази тема. По-трудно е да се повярва, че никой не е забелязал тези обекти преди мен.

Може ли учениte от китайската национална космическа администрация да не забележат на собствените си снимки този кораб, който изпъква поразително на фона на лунния пейзаж? А и представителите на НАСА, без съмнение, трябваше да проучат по-внимателно материалите на колегите си.