Топ – 5 на най-мистериозните инциденти през 2017 година (видео)

122017_004689820155

Както отбелязва водещият на  канала Beyond Science, 2017 година се оказа богата на мистериозни събития, които науката не може да обясни.

Топ 5 на необяснимите явления, според експерта, трябва да започнат с това, което се случи около НАСА. Поддръжниците на теорията на конспирацията отдавна обвиняват агенцията в  различни измами, целящи да се скрият фактите за съществуването на извънземни.

Причината за активизирането на такива обвинения стана промяната на  ъгъла наблюдение на камерите на Международната космическа станция,  след като внимателни зрители забелязваха  неидентифицирани обекти в непосредствена близост през януари 2017 г., отново през февруари, през септември и през следващите месеци.

Освен това  в рейтингът на тайните влиза и  загадъчното на радиокативното излъчване и откриването на Рутений  106 в Европа, причината за който се смята, че са  ядрени опити в азиатските страни. Следи от рутений са открити в Германия, Австрия, Франция, Италия и Швейцария.

Наблюдение на гигантски НЛО близо до Мексико, който се гмурна в океана, също влиза в топ 5 на най-странните инциденти през 2017 г.

Друг НЛО също попада в  рейтинга – той бе забелязан през октомври тази година над границата на  щатите Калифорния и Орегон. Тук мненията се различават доста: някои смятат, че това е извънземен  кораб, а други – секретен самолет, създаден от американските военни, въз основа на извънземна технология.

В топ 5 попада и  необяснимо силният  и странен звук, който бе  чут на 64 места по света на 20 ноември 2017 г. Експертите така и не можаха да разберат източника на неговия произход.

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви … Continue reading „Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)“

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

Съвсем наскоро в Алабама са чути подобни апокалиптични звуци. Предложените причини включват свръхзвукови самолети, експлозия на земята или експлозия на метеорит, но нито една от тези хипотези не е потвърдена.… Continue reading „„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…“

Учени записаха мистериозен звук в Карибско море (видео)

Странен звук издаван от Карибско море е записан от изследователи от Великобритания. Това явление, по тяхно мнение, ще повлияе в бъдеще на изменението на климата. Провеждайки наблюдения върху динамиката на… Continue reading „Учени записаха мистериозен звук в Карибско море (видео)“