НАСА: Тайнствената „Планета Х“ съществува

NASA-ninth-planet-x-678x381

Учени от НАСА потвърдиха съществуването на деветата планета в нашата Слънчева система, която обикновено я наричат „Планетата Х“.

Космическата агенция обясни, че пет най-важни фрагменти от солидните доказателства сочат, че мистериозният свят , който отдавна се  обсъжда от конспиролозите, наистина  същестува.

Dailymail.co.uk съобщава: Сега изследователите използват телескопа Subaru в Хавай, надявайки се да намерят Деветата планета и  смятат, че откриването й  също така ще хвърли светлина върху произхода на космическото тяло.

Деветата планета първоначално бе теоретично обоснована  от експерти от Калтек през 2014 г.

И въпреки че  самата планета все още не е открита, учените твърдят, че имат убедителни доказателства, че тя съществува.

Д-р Константин Батигин,  планетарен астрофизик в Калтек в Пасадена, чийто екип се приближи най-близо при търсенето на деветата планета, заяви: „Сега има пет различни линии на наблюдаваните  доказателства, сочещи наличието на девета планета.

„Ако искате да се откажете от това обяснение и да си представите, че Деветата планета не съществува, само усложнявате нещата …“

Сега изследователи се надяват да се намерят Деветата  планета  с помощта на телескопа Subaru в Мауна Кеа в Хавай, който те описват като „най-добрият инструмент“ за тази работа.

Доктор Батигин добавя: „Мисля, че откритието на Деветата планета ще ни разкаже за произхода и.“

Животът, какъвто го познаваме, е към своя край? Научни доказателства за съществуването на Нибиру / Планетата X

Животът, какъвто го познаваме, е към своя край? Научни доказателства за съществуването на Нибиру / Планетата X

Верига от факти говори за глобална катастрофа, която може да се случи през септември…