Ново 32-канално дистанционно управление от Beninca

Италианският холдинг Beninca пусна на пазара нов 32-канален предавател – Thumb32. Той е подходящ за управление на ролетни щори, сенници и градински автоматизации.

Три са възможните кодировки на новото дистанционно – фиксиран код, Rolling Code и Advanced Rolling Code. Последният е патентована технология на Beninca, еволюция на ролинг кодирането и гарантира максимална безопасност и непробиваемост при 128-битово кодиране.

Thumb32 фабрично се доставя с Rolling Code, но можете да го промените чрез достъп до менюто за конфигуриране. Дистанционното управление е изключително гъвкаво и е съвместимо с всеки тип автоматика на Beninca.

Thumb32 има два режима на работа – едноканален и многоканален. При първия управлението е на едно устройство с един бутон. Многоканалният режим позволява конфигурирането на няколко устройства, които да бъдат командвани от един канал, с една команда.

Всеки канал има два основни кода, които за по интуитивна употреба се избират с помощта на стрелките на дистанционното, нагоре-надолу и по този начин се разграничават командите отваряне и затваряне.

Наличието на дисплей дава възможност за бърза и лесна настройка и позволява да видите цялата информация за каналите и групирането им, както и различните опции при които работят.

Също така на дисплея е достъпна допълнителна полезна информация за състоянието на зареждане на батерията и кодирането на индикатора.

Други нови характеристики на предавателя са възможността за редактиране и управление на паролата в защитна конфигурация, активирането и деактивирането на клавишите на устройството и функцията Delay, която ви позволява да зададете закъснение между две команди, като по този начин се избягват проблемите с претоварване на електрическата мрежа.

Thumb32 е предвиден и за закрепване към стена.

Новият предавател на Beninca може да намерите в магазинната мрежа на фирма Бисайд – лидер в автоматиката за врати и паркинг бариери.